Hållbar stil,  Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Veckan i bilder.

Precis som rubriken skvallrar om. Här kommer min vecka i bilder och korta förklaringar, en summering. Sen har den förstås innefattat en del jobb som jag inte tagit bild på. Har bland annat praktiserat i en butik för kommande uppdrag som drar igång på måndag och haft en del förberedelser inför det och andra kunduppdrag.

Joakim och jag på Moonis event.
Jag på Moonis event innan jag var tvungen att dra hem till sjuk Z. Besparar er bilder på henne. Höstblåsor måtte vara djävulens påfund.
Porträtterad av min goda vän Tess Waltenburg, läs hela porträttet här.
La till Keynote speaker på CV:t.
Yoga for good med Gina och härliga yogisar.
Kick-off för Design S. Där jag kommer vara med i juryn i kategorin hållbar utveckling.
Poddinspelning med härliga Degmo från Isabelles Market. Lyssna på avsnittet här.
Åt god vegetarisk sushiwrap från Isabelles Market.
Jag och Joakim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.