Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Tankar i coronatider.

Jag såg en bild fladdra förbi i flödet på Instagram och den förklarade min reaktion kring Corona rätt bra. I skrivande stund är jag högst upp på höger sida.

Hur har du hanterat Corona? Påverkas du?

Känner med alla som påverkas. Vänner och bekanta som är i hotell- och restaurangbranschen som varslar, varslas och boomar igen. Hoppas regeringen kommer med något typ av stödpaket som passar fler företagare då cirka 72% av Sveriges företagare just nu inte kan använda sig av det krispaket som regeringen tagit fram. Många är just små familjeföretag och entreprenörer i olika branscher.

Jag och Joakim ser nu möjligheter med detta. Vi har bland annat länge funderat på att bli mer digitala för att kunna erbjuda våra tjänster till en bredare målgrupp och på så sätt hjälpa och påverka fler. När uppdrag nu blir framflyttade så har vi en del tid till att förverkliga det på olika sätt. Mer info om det kommer!

Under veckan har jag haft en av mina första nätverksträffar online. Det var jag, Yoria och Evelina som bollade utmaningar och lösningar. Peppade och coachade varandra framåt. Vill du också vara med? På fredag kör vi igen.

Har varit hos en kompis och myst i solen.

Vilat en hel del denna helg. Välbehövligt.

Coffeemagic finns nu på Brandstationen här på söder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *