Hållbart entreprenörskap och arbetsliv,  Lycka

Stolthet, är det viktigt för att må bra?

Som jag skrev i tidigare inlägg så är en ingrediens för att jag ska må bra att känna stolthet för vad jag gör och bidrar till.
Jag arbetar en hel del med service, wowservice, i olika branscher och bara inom kundservice och telefonförsäljning är vi drygt 200 000 människor som dagligen hjälper och glädjer andra människor genom vårt yrke.

Wowservice är att kunna situationsanpassa sin service och bemötande. Kundserviceproffs har rätt inställning, rätt mindset, som gör att de kan hantera arga, missnöjda, ledsna och glada kunder. De kan ge wowservice till en person som vill ha snabb service men lika snabbt ställa om till en person som är mer reflekterande.
Min och Joakims vision är att höja statusen på serviceyrket, kvaliteten på servicen och kundservice status internt på företag. Jag är stolt över att ha ett så viktigt yrke, det är mitt “why”, varför jag hoppar ur sängen varje morgon. För att skapa fler stolta serviceproffs och kundserviceorganisationer och ännu nöjdare och gladare kunder.

Vad är du stolt över i det du bidrar till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *