Hemester,  Mat

Snacks.

Har alltid gillat snacks och mellis. Mat överlag faktiskt. Jag gillar det mesta men äter det jag mår bäst av och som är så bra som möjligt för djur, natur och klimat. Mamma kallade mig för skåpsråtta då jag alltid gick i skåpen hemma. Renée Voltaires bovetekex, gröna bananer, matchapulver, spenat, valnötter och en (påbörjad) vegansk chokladkaka från Renée Voltaire som är sötad med kokossocker. Mina trogna följeslagare som du nästan alltid kan hitta hemma hos mig och även med mig nu när jag är på vift i sommar.
Matchalatte med massa andra antiinflammatoriska kryddor dricker jag varje morgon och på ett bovetekex blir det något gott och nästan alltid spenat. Gröna bananer och valnötter åker fram när blodsockret sjunker och chokladen åker ner när sötsuget blir starkt. Väljer ofta just gröna bananer då de är en bra källa till fibrer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *