Hållbar stil

Pre-loved skor.

Jag står mycket upp i mitt arbete de dagar som jag föreläser, håller workshops eller utbildar. Har under flera års tid letat efter ett par finskor som är sköna, snygga och inte gör att jag får ont i fötterna och ryggen dagen efter. Äntligen har jag hittat ett par. Tror jag i alla fall. För efter en heldags kick off igår så känner jag ingenting i fötter eller rygg – hurra!
Dessa skor är vintage och beställdes via appen Vestiaire. Skor kan vara knepigt att köpa second hand dela för att att man ska vara försiktig så man inte skadar ryggen om någon annan har gått in dem och dels för att det kan vara svårt att hitta rätt storlek.
Har du några snygga och sköna finskor?

Gucci vintage-skor.

Nu ska jag ut i regnrusket och springa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *