Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Är du stolt i din yrkesroll?

Har jag alltid varit ett stolt kundserviceproffs?
Nej, absolut inte.
I början av min yrkeskarriär pratades det mycket om att kundservice var något du arbetade med om du var mellan jobb eller plugg, behövde extrajobb eller inte fick något annat jobb. Det var ju bara att svara på kundfrågor. Det påverkade såklart hur jag kände om mitt arbete och min motivation. Den föreställningen stöter vi fortfarande på, men det stämmer inte. Att arbeta med kundservice är att bygga varumärken, att skapa lojala kunder, att samla insikter som utvecklar företaget och mycket mer.

För att ge dina kunder en magisk kundupplevelse och för att sticka ut från konkurrenterna behövs engagerade medarbetare och ledare och då är just stoltheten en viktig nyckel till hållbara resultat.

Den 22 oktober håller jag, Joakim Lindström och Susanne de Boer ett webinar tillsammans med Kontakta Sverige om just detta.
Anmäl dig nu här.

Joakim, jag och Susanne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *