Coachning,  Drömmar,  Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Att följa sina drömmar.

Håret piskar mig i ansiktet samtidigt som jag försöker trassla upp mobilen och hörlurarna ur fickan på min tighta skinnjacka. Jag är framme vid broändens slut när äntligen jag får ett grepp om hörlurarna och drar upp mobilen som har lite för bråttom och flyger ner på asfalten och glider sedan elegant vidare ner i vattnet.

3 september 2016 ger jag en slängkyss åt mina år som anställd, precis ett år efter mobilen bestämde sig för att kasta in handduken. Det är lördag och jag har min första dag som egenföretagare, min första dag med egna vingar. Jag minns att jag hade sett detta citat på Pinterest:
Im going to jump
and grow wings on my way down.

Jag hade den känslan då min och Joakims plan såg lite annorlunda ut från början. Trots det så kände jag ändå en stark trygghet i att beslutet var helt rätt då vår plan, telefonen som testat sina vingar exakt ett år tidigare och citatet som förföljt mig var tecken på att detta var meningen.

Att våga följa sina drömmar och kanske starta eget, börja nytt jobb, eller satsa på en helt annan karriär kommer med en inre resa som inte alltid syns så tydligt utåt. Men inåt kan det kännas som en tornado av tankar och känslor som en inte alltid vet hur en ska hantera.
Min inre resa har rötterna så långt tillbaka som 1992 då jag var 5 år gammal och var med på om en händelse som präglat hela mitt liv…

Vad drömmer du om? Vad vill du slippa här i livet för att må ännu bättre? Vem vill du vara? Vad vill du göra?
Jag coachar dig mot ditt mål, önskade läge eller dina drömmar och är i juni diplomerad NLP-coach.

Jag tror att vissa, av olika anledningar, har lättare att hitta njutning, balans och hållbara vanor medan en del av oss behöver smarta strategier, inspiration och metoder för att få hjälp på traven för att må och prestera ännu bättre. 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.