• EN PUSS OCH SEN HEJDÅ

  Dagen är kommen! Det är dags att ta min packade väskor och flytta till Los Angeles. Blev upphämtad vid åtta tiden av Eric och Erics mamma. Oliver följde med typ flygplatsen och sa hejdå. Känns helt ofattbart att jag flyttar från Sverige och ifrån han . Min älskade pojkvän.. Men är så sjukt taggad men även ledsen på samma gång. Vilket är en intressant känsla. Just nu sitter vi på planet som snart ska lyfta. Mer update kommer sen!

 • 20 år och fortfarande lika mammig

  Inte många dagar kvar till avgång nu… En heldag med mamma var ett måste så det blev lunch och mys på centralbadet uppföljt av en middag på ART. 20 år, 12 år eller 7 år. Har alltid varit och kommer alltid vara väldigt mammig. Hon är absolut en av dem som det kommer vara svårast att vara utan. Som tur är kommer hon och hälsar på. En riktigt mysig dag har vi iallafall haft. Kvalitetstid är viktigt!

 • En pojkvän fanns inte med i planen

  Om ni har läst mitt tidigare inlägg så vet ni ju att jag precis släppt nyheten om att jag ska flytta till LA. Många undrar säkert varför det inte stod något om Oliver i inlägget. Kände att det skulle bli för långt om jag skulle ta det i ett inlägg.

  Åkte ju till LA i April.

  Bestämde mig typ direkt att hit ska jag flytta inom snar framtid. Mitt i allt detta så träffar jag Oliver…

  Ca en månad efter att jag bestämt att åka till LA åker jag på en jobb resa med ett gäng på 12 personer som jag ej känner till Magaluf. 1 av dem 12 personerna var Oliver. Där lär jag känna honom- världens finaste kille som jag direkt klickar med. Vi njuter verkligen av varandras sällskap från start, har sjukt kul och umgås väldigt intensivt från dag 1. Magaluf resan når mot sitt slut och jag åker hem till mitt. Vi sa inte hejdå för det, utan fortsätter att träffas hemma typ varje dag. Tyckte jätte mycket om honom men hade ingen plan på att det ska bli något seriöst. En pojkvän ingick inte i min plan. Var inte intresserad av att gå in i ett förhållande.

  Vi fortsatte träffas, för ja… tycker men om någon så gör man. Känslorna utvecklades och jag börjar fatta att detta är inte bara en kille jag diggar utan jag har faktiskt känslor för honom. Blev extremkaos i mitt huvud… Jag ska ju till LA, skaffa en utbildning, leva life, skapa nätverk och utvecklas som person. Mitt liv har ju precis börjat. En pojkvän får faktiskt vänta. Började tveka, pausade skol och flytt processen och tänkte på om jag verkligen skulle åka redan i Januari. Fina, bra, kärleksfulla killar som en verkligen tycker om växer ju faktiskt inte på träd.

  Men efter många om och men bestämde jag mig för att prioritera min karriär. Mycket pågrund av att jag gjort misstaget en gång innan att prioritera en relation framför mig och min karriär och de slutade inte bra… Så jag satte igång processen igen. I samma veva åkte Oliver till All star säsongen av Ex on The Beach. Att jag tyckte om honom var ingen nyhet. Men 4 veckor utan någon slags kontakt med honom fick mig att inse att jag är faktiskt kär i den här killen. Fan tänkte jag.. detta går inte som planerat. Var jag tvungen att gå och kära ner mig just nu!? Hade en tydlig plan på vad jag ville och vad jag skulle göra, men man kan tyvärr inte bestämma när eller vem man blir kär i, I guess?

  När Oliver kommer hem från inspelning har båda väldigt starka känslor för varandra och vill inte vara ifrån varandra en sekund till. Jag är dock fortfarande osäker på om jag vill gå in i ett förhållande, pga omständigheterna. Efter att vi umgåtts nästan varje dag i ett halvår så känner jag att jag inte kan kalla Oliver något annat än min pojkvän. Vad är vi annars? Vi är kära i varandra, vi vill inte hålla på med andra och vi vill vara i varandras sällskap hela tiden. Så den 2 september blev vi officiellt ett par.

  Kunde fortfarande inte smälta att jag lyckats få världens finaste kille som pojkvän fast jag inte ens sökte efter det. Men ingen var gladare än jag. Att jag tycker om en kille är ett mirakel i sig för mig. Mitt i kärleksbubblan försöker jag tränga bort att jag 70% säkert kommer flytta till LA i Januari, men har dock inte kommit in 100% i skolan än. Så det låg lite on hold.

  I oktober nån gång fick jag beskedet att jag kommit in på skolan och att allt annat var grönt. Fick världens klump i magen. Jag har världens finaste pojkvän som jag inte vill förlora, men jag har ju bestämt mig. Jag ska ju åka. Jag ska prioritera min karriär. Jag ska inte göra om samma misstag en gång till.

  Ringer Oliver och säger att vi måste prata. Han har vetat under hela tiden vi träffats att LA fanns på kartan och att det var min plan från början. Han hoppades såklart på att jag inte skulle åka. Han kommer hem till mig för att prata- jag har världens klump i magen och tänker på det värsta som kan hända. Tänk om han inte vill va med mig nu? Tänk om han gör slut?

  Så blev det som tur inte. Vi pratade igenom det. Båda ledsna såklart. Men han förstod varför jag gjort valet jag gjort och vi kom fram till att älskar man varandra så löser det sig alltid. Vi bestämde därför att vi kommer ha ett distansförhållande i ett halvår. Han kommer komma ungefär varannan månad och hälsa på. Första flygresan är redan bokat. Vilket känns så skönt! Hade aldrig trott att jag skulle åka iväg på detta äventyr och ha en pojkvän i Sverige. Men livet är lustigt ibland och allt har en mening. Vill man så klarar man allt! Cuz i love this person to much to let go of<3

 • Om en vecka flyttar jag till….

  Känns helt sjukt att ens prata om det. Känns fortfarande så himla overkligt. I början av April detta år så packade jag min väska och åkte på en spontan resa med min kompis Rebecka till Los Angeles. Efter bara några dagar föll jag helt pladask kär i staden. När det var dags att åka hem så kändes det som att jag skulle lämna mitt hem. Vad gjorde jag i sverige ens? Jag hörde ju hemma i Los Angeles. Allt kändes bara rätt.

  Morgonen efter jag kom hem, när jag vaknade upp och insåg att jag var i Sverige var jag förbannad. Jag var på helt fel plats. Jag tog direkt upp min dator och började söka runt efter olika möjligheter, skolor, utbildningar, visum etc. Mitt mål var tydligt. Jag skulle tillbaka. Snabbt. Och länge denna gång.

  I slutet av april hade både jag och Rebecka bestämt oss för att vi villa flytta till LA och för att plugga tillsammans på Santa Monica Collage. Så började processen. Alla ansökningar, intyg, avgifter, registreringar ja u name it. Några månader senare så får jag äntligen mailet där det står att jag blivit antagen! Då var det bara boende, försäkring och flyg kvar. Under denna process så har jag också hunnit göra Eric , min bästa vän väldigt sugen på allt en ny stad och plats kan ge och lära en. Så han ska faktiskt flytta med mig. Vilket känns så bra!

  Så om en vecka tar jag mitt pick o pack min bästa vän och flyttar till andra sidan jorden. Snacka om äventyr.

 • PIMP YOUR BED

  Om det är nånstans jag spenderar mycket tid på under vinterhalvåret så är det min kära säng. Eftersom jag jobbar mycket hemifrån så blir det mycket långa frukostar in bed. Men även mys och serier såklart! Så jag kände att min säng hörna behövde ett litet lyft, beställde därför hem VÄRSTA sängkittet från Jotex. Nytt ekologiskt underlakan-här, nya sängkläder- här, två mellanstora siden prydnadskuddar här och två stora fluffiga prydnadskuddar här och innekuddarna hittar ni här!

  Klickade även hem denna snygga mässing brickan- här som jag kommer äta många frukostar på. Två stycken gulliga kattmuggar- här, dessa ljuslyktor här och även morgonrocken jag har på mig som ni hittar här!

  Dessa mörka tider kände jag behövde lite ljus! Så denna otroligt pampiga ljusstaken beställdes också hem. Ger ifrån sig ett otroligt mysigt ljus. Som en stor levande lampa men med mycket mer mysfaktor. Ni hittar den här!

  Sist men inte minst, denna förvaringsstång som jag faktiskt satt upp i Olivers badrum. Bor ju typ hos honom, så kände att hans badrum behövde piffas upp lite. Ni hittar den här!

  Även beställt- Siden puff som ni hittar här! Solliknande spegel som ni hittar här och en glas vas som ni hittar här.

  Att pimpa sin lägenhet är ALLTID en bra ide. Sugna på att klicka hem något? Då har ni 20% rabatt med koden “BUGGO20” en vecka framåt från nu! Shop till u drop!

  [Inlägget är i samarbete med Jotex]

 • MINA TATUERINGAR OCH HISTORIEN BAKOM DEM

  Hade fått två kommentarer om att ett inlägg med bild på alla mina tatueringar önskas. Så tänkte att det kunde vara ett kul inlägg.

  1. Mormor- Min första tatuering som jag gjorde efter att min mormor gått bort. Satte den på foten som en påminnelse att hon är med mig vart jag än går.

  2. Love yourself- Min andra tatuering blev en enkel men viktig text. En liten påminelse skulle man kunna säga.

  3. Symetriska Romerska siffror- Min mormor och min mammas personnummer. Dem betyder allt för mig så att ha dem på kroppen var en självklarhet. Älskar även hur romerska siffror ser ut och symetri.

  4. Mandala med sol i mitten- Vid den här tiden har jag börjat få smak för tatueringar och vågar mig på lite större. Heter Solstråle i mellan namn och tanken var från början att bara göra solen. Men älskar mandala mönster så slutade med en kombo tatuering. Älskar den!

  5. Jordgloben- Gjorde jag efter en lång resa. För att jag älskar att resa och tycker våran värld är vacker.

  6. Revolver och chanel tecken- Alltid tyckt att tatueringar på fingrarna är sjukt snyggt så började lite smått. Två symboler jag tyckte va snygga ingen historia bakom direkt.

  7.I’m the hero in my own story- En viktig text för mig. En bra påminelse om att jag bestämmer hur jag vill leva, hur jag vill må, vad jag vill göra etc.

  8.Self made- Ja den tatueringen talar för sig själv. 😉

  9. Bubbelglas som skålar-Faktiskt en fylle tatuering jag gjorde med min vän Emma på en dagsfest. Vi en varsin likadan och tyckte det var en jätte bra ide at the time.. inte lika nöjd när jag vakna kan jag säga hahaha, men sjukt roligt minne!

  10. Symetrisk text på axlarna- Mitt sista tillskott är texten “if there ever comes a day when we cant be togheter, i will keep you in my heart and you will stay there forever” men på mina axlar står den på franska. Mitt favorit Nalle puh quote som betydde mycket för mig när min mormor gick bort. Ett evigt minne att hon alltid kommer vara med mig i mitt hjärta- skrivet på mitt favorit språk, franska.

  Typ alla mina tatueringar är gjorda av min kära vän @josef_loco Check him out!

 • NJUTA NJUTA NJUTA PRESSA PRESSA PRESSA

  Näst sista dagen i paradiset började med ännu en spa behandling följd av frukost vid vattnet och resten spenderas vid stranden i soolen. Njuter så mycket jag bara kan av sol, värme och natur . Snart väntar mycket mörker och kyla. Men även massa julmys. Så känns ändå okej att åka hem snart.