söndag, september 24, 2023
HomeInredningEn guide till dig som funderar på att köpa en robotdammsugare

En guide till dig som funderar på att köpa en robotdammsugare

En guide till dig som funderar på att köpa en robotdammsugare

Detta inlägg är i sponsrat av robotexperten.se. I deras webbshop finns ett brett utbud av alla typer av hushållsrobotar och då inte minst robotdammsugare.

Funderar du på att köpa en robotdammsugare?

Ingen tycker om hushållssysslor och vad det kommer till att dammsuga skulle jag påstå att denna är den värsta av dem alla. Först måste man konka fram en tung dammsugare från garderoben och sen måste man flytta halva hemmet för att komma åt ordentligt. Borde det inte finnas något schysst lifehack man kan använda sig av för att slippa denna förlegade procedur? Som tur är lever vi nu år 2019 där robotdammsugare faktiskt är en grej! Funderar du på att köpa en? I den här artikeln diskuterar vi de frågor som du bör ställa dig innan du inhandlar denna lilla manick som kan göra ditt liv så mycket enklare.

Kan robotdammsugaren ersätta en traditionell dammsugare?

Robotdammsugaren har funnits på marknaden ett bra tag nu och modellerna har utvecklats mycket sen de först kom. Populära märken är Irobot och Neato varav båda erbjuder prisvärda maskiner med bra kräm i. De erbjuder ett komfortabelt alternativ till att dammsuga själv men det finns ju självklart användningsområden där robotdammsugaren inte går att applicera i samma utsträckning som en vanlig dammsugare. Till exempel blir det svårt att dammsuga gardinerna med en robotdammsugare och därför har många kvar sina vanliga dammsugare för mer specifika stödområden och låter robotdammsugaren sköta golvytan.

Är robotdammsugaren värd pengarna?

Svaret på denna fråga är en ekvation där du får väga in vad du anser din att din tid är värd och din aversion till själva hushållssysslan mot priset på dammsugaren. På Robotexperten.se kan du hitta robotdammsugare i alla prisklasser, från ett par hundralappar till de mer vräkiga som kostar över 15 000 kronor.

Vad är då skillnaden mellan att köpa en billig robotdammsugare eller en dyrare variant?

Låt oss säga att du helt enkelt får vad du betalar för. Sugkraft, batteritid, preciserad navigation, funktioner, olika dammsugarfilter. Allt detta är saker som skiljer slit och släng versionerna från Rolls-Royce-robotdammsugaren.

Slutsats: Ska du köpa en robotdammsugare?

Min syn på det hela är att alla normala människor som inte är dumsnåla borde ha en robotdammsugare i sitt hem. MEN så finns det ju förstås sådana där UFOn som får någon slags meditativ tillfredsställes av att gå runt och suga damm.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular