tisdag, september 26, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaEn ny ”icke maffioso”-byrå med knivskarp blick för visuell kommunikation och design.

En ny ”icke maffioso”-byrå med knivskarp blick för visuell kommunikation och design.

I samarbete med Le Creadot

Så.

Le Creadot startades under en galet kreativ tid på Berghs School of Communication och har sedan byggts upp under 2017. Nu drivs Le Creadot Minibyrå på heltid och växer så det knakar. Vi vet vad som fungerar just nu och tror starkt på att människans beslutstagande påverkas av det visuella intrycket(första intrycket) hos företag de vill köpa en produkt eller tjänst av. Därför brinner vi för design och det visuella helhetskonceptet.

“Vad ser kunden, egentligen?”

Le Creadot erbjuder ett brett utbud av tjänster och tar sig an små som stora projekt, både personliga men också större helhetslösningar. Bland annat erbjuds en helhetslösning som frigör mycket tid för företagare och entreprenörer. Genom prenumerationslösningen går det att skräddarsy ett eget paket med tjänster, utifrån företagets behov. Fotografering och video, grafisk design i form av logotyp, grafisk identitet, webbdesign, tryckmaterial och design för sociala medier är bara ett urplock av tjänster. Dessutom erbjuds konceptutveckling för att framhäva kärnan i ert företag men även marknadsföring i form av återkommande uppdateringar på sociala medier och skapande av kreativa kampanjer. Vi kan vara er personliga marknadsavdelning.

Vi älskar det vi gör!

Röriga hemsidor, stökiga visuella intryck och ouppdaterad kommunikation gillar vi att ta tag i. Både om du vill fräscha upp det du redan har eller bygga helt nytt material. Vi tar oss an utmaningen med nöje och ser positivt på ditt företags utveckling tillsammans med oss på Le Creadot Minibyrå.

Do it with passion, or not at all.

Följ oss på
Instagram: @lecreadot
Facebook: Le Creadot.

Och på lecreadot.se kan du se några av våra tidigare projekt och läsa mer om vad vi gör.

Vid kontakt: info@lecreadot.se

/Ninnie Södergren
Grundare av Le Creadot Minibyrå

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular