torsdag, juni 1, 2023
HomeSkönhetEnkla och billiga skönhetstips

Enkla och billiga skönhetstips

Enkla och billiga skönhetstips

Aspirin mot finnar
Finkrossa en Aspirin och blanda med lite vatten så det bildar en ”kräm”. Applicera direkt på finnen. Aspirin innehåller salicylsyra som är en ingrediens man hittar i flertal produkter som lämpar sig för en lite fetare hy.  Aspirin rengör porer, avlägsnar död hud och reducerar inflammation och röda ytor.

Tepåsar mot mörka ringar under ögonen
Kylda tepåsar hjälper mot mörka ringar under ögonen! Det gör även mjölk. Blöt ett par bomullstussar i mjölk som återfuktar och piggar upp. Placera tepåsarna eller bomullen på slutna ögon i 15-20 minuter.

Grönt te ger fin hy
Efter en kopp grönt te så kan du lägga tepåsen under ögonen för näring eller ännu bättre – badda hela ansiktet morgon och kväll. Grönt te innehåller en massa bra antioxidanter som för bort orenheter och blämmor i ansiktet.

Mat räddar torrt och skadat hår
Det finns många matvaror som hjälper till att återfukta torrt och skadat hår:
– Olivolja
– Kokosolja
– Avokado
– Honung
– Papaya
– Yoghurt
– Öl
– Kamomillte

Sov alltid med fläta
Att alltid ha håret i en hästsvans eller knut skadar håret – gör en lös fläta innan du går och lägger dig så håller sig håret fint och fritt från trassel!

Olivolja ger längre ögonfransar
Näring ger längre ögonfransar, men du behöver inte köpa dyra ögonfransserum, det räcker med att ta lite olivolja på fingret och dutta på dina ögonfransar innan du går och lägger dig. Då håller de sig långa och fina!

 

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular