onsdag, september 27, 2023
HomeInredningFå ett säkert hem | Tips för att undvika inbrott

Få ett säkert hem | Tips för att undvika inbrott

Inlägg i samarbete med Somfy

Tips för att få ett säkert hem | Undvika inbrott

Antalet inbrott ökar i Sverige och det kan vara svårt att veta hur man ska skydda sig mot inbrottstjuvar och undvika inbrott. Inspoguide ger dig tips för att få ett säkert hem både i villa och lägenhet för att ge dig en trygg miljö att leva i.

Låt grannen hålla koll när du reser bort
Ska du resa utomlands? Be grannen hålla koll på huset genom att vattna blommor eller mata katten. På så sätt kan du känna dig trygg när du är iväg. Har du ingen katt? Låt grannen ta ett varv runt huset istället.

Håll utkik efter stenar på konstiga ställen
Ett tips för att undvika inbrott är att hålla utkik efter stenar, inbrottstjuvar placerar nämligen ut dessa på till exempel soptunnor eller utanför dörren för att för att se om du har varit borta en längre tid, även här – låt grannen hålla koll om du är på resa.

Skaffa ett smart hemlarm system
Att skaffa ett smart hemlarm system är både tidseffektivt för dig och grannen, du slipper oroa dig för inbrott och grannen slipper hålla koll på huset. Somfy har smarta hemlarm system för dig som vill ha det säkra före det osäkra. Här hittar du kompletta säkerhetslösningar och du styr hela hemmet med en app i telefonen så du alltid kan ha koll på vad som händer hemma för ett bekvämare och säkrare hem, de är dessutom riktigt snygga!

Hos Somfy finns alla larmprodukter du behöver, allt ifrån smarta kameror, allt-i-ett larm, säkerhetskameror, sensorer, sirener, men också populära hemlarm system paket där det ingår designade enheter som är helt trådlösa så du kan skydda varenda liken vrå i ditt hem! Larmsystemet är helt utan abonnemang.

Misstänksamma hantverkare?
Ser du misstänksamma hantverkare hos grannen eller i trappuppgången? Enligt en artikel hos Trygg Hansa där tidigare inbrottstjuvar talar ut så klär sig ofta inbrottstjuvar i blåställ med en stege i handen för att smälta in. Fråga vem som renoverar och vilken firma dom kommer ifrån.

Hoppas dessa tips hjälper dig att hålla tjuvarna borta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular