onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetFå håret att växa snabbare med vitaminer och mineraler

Få håret att växa snabbare med vitaminer och mineraler

Inlägg i samarbete med Kosttillskottguiden.nu

Få håret att växa snabbare med vitaminer och mineraler

Har du gått till frisören och fått helt fel frisyr, klippt av dig håret och ångrat dig? Har du blekt sönder håret och har svårt att få tillbaka kvalitén? Det är bevisligen många som drömmer om ett långt och välmående hår. Vägen dit behöver inte vara så lång, med några enkla knep så kan du få håret att växa snabbare.

Få tillbaka kvalitén på håret

Kroppen behöver alla typer av vitaminer för att må bra, men för håret finns det några vitaminer som är särskilt bra för att få det att växa snabbare och för att få tillbaka kvalitén. Tänk på att en varierad kost OCH vitaminer och mineraler är den bästa kombinationen för ditt välmående och för att håret ska växa snabbare.

Topp-5 bästa vitaminerna och mineralerna som får håret att växa:

Magnesium – Hjälper till att bygga upp och förbättra kvalitén på håret. 

Zink – Visste du att brist på Zink leder till att ditt hår tappar färgen? Detta kan då leda till gråa hårstrån.

B-vitamin Biotin – För dig som inte vill äta allt för mycket olika vitaminer så kan Biotin vara den mest effektiva vitaminen för att få ett långt och fint hår samt bättre kvalité på både hår men också hud och naglar. Läs mer om Biotin på Kosttillskottsguiden.

Järn – Många har järnbrist, men järn hjälper dig att få ett långt hår snabbare.

C-vitamin – Visste du att c-vitamin hjälper kroppen att producera kollagen? Ett bra tips: ta gärna c-vitamin i kombination med dina vitaminer och mineraler för håret, till exempel någon av ovanstående vitaminer.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular