söndag, mars 26, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaFem personliga alla hjärtans dag presenter

Fem personliga alla hjärtans dag presenter

Fem personliga alla hjärtans dag presenter

I samarbete med getpersonal.se

Nu är det mindre än två veckor kvar tills alla hjärtans dag 2019 och ja, du måste ALLTID köpa något. Även om din partner säger att ni ska strunta i det, att det är en kommersiell högtid eller att er kärlek brinner året runt så ska du alltid ha ett backup card utifall han/hon halar fram kärlekspresenten trots att du fick höra “Vi köper väl inga presenter i år”. Ta mitt ord för det och lita aldrig på sådana här tomma löften, jag har vart där åtskilliga gånger och kan lova dig att det inte är kul. Detta är anledningen till att jag alltid har åtminstone två presenter på lager inför varje högtid. Dåligt inspiration på vad du ska köpa? Här har vi fem tips på personliga alla hjärtans dag presenter som alltid kommer att gå hem:

Alla presenterna som nämns i detta inlägg går att köpa på getpersonal.se

Kärlekslås som kan graveras

Ge bort ett kärlekslås i alla hjärtans dag present och gravera det med ditt och din partners namn för att göra det extra personligt. Åk sedan till en romantisk stad som Paris och lås fast det på en vacker plats, gärna vid en bro som symbol för evig kärlek.

Passfodral

Ett passfodral är en perfekt present till både henne och honom på alla hjärtans dag. Det är något som man själv kanske inte vill lägga pengar på men som är väldigt praktiskt och snyggt att ha. En present som hon / han garanterat har användning för hela livet (i alla fall om man gillar att resa mycket.)

Armband med personlig gravyr

Det behöver inte vara så avancerat, ett personligt och enkelt armband med en personlig gravyr räcker för att göra honom glad på alla hjärtans dag.

Laddningsstation

En personligt graverad laddningsstation är en present som kommer att vara uppskattad varje dag, året runt.

Multiverktyg

Ett multiverktyg med en personligt graverad text är en garanterad hit oavsett vem din partner är. Alla behöver ett multiverktyg och detta är presenten som gör sig påmind året runt. När din partner ska öppna en konservburk, korka upp en vinflaska eller pilla bort smuts under naglarna kommer hen att tänka på dig och din oerhörda omtänksamhet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular