tisdag, september 26, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaFem tips på riktigt personliga presenter

Fem tips på riktigt personliga presenter

Det här inlägget är sponsrat av BGA Fotbutik.

Personliga presenter? Yes, här hittar du de bästa tipsen

Brukar du handla ett SF-presentkort till flickvännen? Då kan jag berätta för dig att er relation hänger på en skör tråd. En present ska vara personlig annars kan du lika gärna strunta i att ge den. Men lugn i båten, Inspoguide delar här med sig av fem tips på hur du ger bort personliga presenter och då främst med foto och bild i fokus:

Alla presenter som nämns i detta inlägg går att få tag på BGA fotobutik.se men kom ihåg att det är din uppgift att göra dem personliga.

  1. Gör ett collage från Instagram/facebook

När jag tog studenten fick jag mycket skit. Böcker om hur man knyter en slips, en rakborste i grävlingshår och annat som fortfarande ligger kvar i sina förpackningar. Men jag fick en present av en gammal familjevän som har följt med mig från pojkrummet, till studentlägenheten och som fortfarande hänger i sovrummet i den lägenhet som jag och min sambo har köpt tillsammans. Detta är ett fotocollage som hon hade gjort utifrån bilder från min Instagram. Varva selfies med gruppfoton och resebilder i ett collage som visar vem personen du ger presenten till är i dina ögon. Här hittar du några riktigt snygga collageramar!

  1. En personlig poster

Jag och min bäste vän har sett Nile-city cirka femtioelva gånger. Varje gång vi ses droppas cirka 75 Nile-City-citat. En gång på Halloween klädde vi ut oss till två stycken koreanska adoptivt päron. När han fyllde år gav jag honom en tavla där det stod ”Hur många bultar finns det i Ölandsbron?”. Delar du och din vän någon speciell intern humor? Tryck då upp en poster ifrån BGA fotobutik med ett citat som speglar detta (pro-tips för en riktigt personlig present).

  1. En digital foto-ram som är fulladdad videoklipp från när du och polaren var på Cypern 2007

Ett vist mått av förnedring är en bra ingrediens i den bästa presenten. Du ska därför leta reda på de pinsammaste klippen ifrån er ungdom och lägga in dem i en digitalfotoram. Sedan kan det där sköna klippet när din kompis kör veven på grabbarna grus stå på repeat i hans vardagsrum. En helt enkelt perfekt present!

  1. Scrapbookingalbum

Purjo bastar 25! Köp honom ett scrapbookingalbum och fyll det med tågbiljetter från interail-luffen, öl-underlägg från Irlandsresan, någon ful teckning som han ritade på dagis, ett kvitto på den där svinlånga taxi-resan som du fick betala och framför allt en bild på dig och han som visar att han betyder mer för dig än någon annan polare.

  1. Gör de där gamla familjebanden digitala

Har ni några gamla VHS-band med ovärderlig familjefilm? Ge då mamsen och pappsen en riktigt grym bröllopsdagspresent och framkalla digitala kopior av dessa! Riskera inte att bandet med dina första steg blir avmagnetiserat(det hände mina päron och de har fortfarande inte hämtat sig ifrån sorgen).

Tyckte du om detta inlägg? Isåfall du borde läsa om allahjärtansdagspresenter till henne och honom eller varför inte tips på vad ni kan göra på allahjätansdag?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular