tisdag, september 26, 2023
HomeTips & TricksFilm & MusikFestivaler att hålla koll på i Sommar | 2018

Festivaler att hålla koll på i Sommar | 2018

Festivaler värda att hålla koll på i Sommar

Det är några månader kvar till sommaren, men det är bra att vara ute i god tid när det gäller sommarens festivaler så du har koll på vilka datum du vill ta ledigt. Inspoguide tipsar dig om festivaler och konserter sommaren 2018.

Roskilde Festival 2018
30 juni 2018 – 7 juli 2018
Roskilde, Danmark

Roskilde 2018 kan inte bli annat än en succé med Eminem, Gorillaz, Bruno Mars och David Byrne. Det lär dyka upp ännu fler toppnamn nu under våren så det kan vara värt ett besök till Danmark nu när Bråvalla Festivalen har paus. Runt 175 artister uppträder på Roskilde.
Läs mer om Roskilde >>

Sweden Rock
6 juni – 9 juni 2018, Sölvesborg
Med headlines som Ozzy Osboure, Iron Maiden och Judas Priest kan Sweden Rock vara festivalen för dig som vill lyssna på skön rock och dricka bärs.
Läs mer om Sweden Rock >>

Summerburst
Göteborg 1 – 2 Juni 2018
Stockholm 15- 16 Juni 2018
För dig som vill dansa till EDM musik är det Summerburst som gäller. Med DJs som Martin Garrix, Axwell & Ingrosso, Galantis, Alan Walker och A-trak kan det inte bli annat än ett stort dansgolv.
Läs mer om Summerburst >>

Ultra Europe
6 – 8 Juli 2018, Split, Kroatien
Planerar du en utlandsresa i sommar kan ett besök till Kroatien vara en bra idé och dessutom timea resan med Ultra Europe festivalen.Tänk dig Summerburst fast i varmare breddgrader och med headlines som David Guetta, Martin Garrix, Axwell & Ingrosso och Armin van Buuren.
Läs mer om Ultra Europe >>

Tomorrowland
20 – 22 Juli & 27 – 29 Juli, Belgien
Den största elektroniska festivalen i Europa. Alesso, Armin Van Buuren och Martin Garrix är några av artisterna som har släppts.
Läs mer om Tomorrowland >>

Peace and love
5 – 7 Juli, Borlänge
För dig som vill gå på en mysig festival där du kan hänga med vänner, träffa nya människor och lyssna på helt okej artister så är Peace and Love ett alternativ. Trots att det inte är lika stora bokningar som för några år sen så kommer den ge fina sommarminnen.
Läs mer om Peace and love >>

Popaganda
31 Augusti – 1 September, Skanstull
Festivalen har inte släppt några headlines ännu men har sedan starten haft artister som Håkan Hellström, Robyn, Veronica Maggio och Lykke Li – och utländska drömakter som Arcade Fire, The xx och Belle & Sebastian.
Läs mer om Popaganda >>

Vi som älskar 90-talet
7 Juli, Stockholm, Zinkensdamm
14 Juli, Bananpiren, Göteborg
21 Juli, Pixlapiren, Helsingfors
Älskar du att sjunga med i gamla hits från 90-talet? Då är det här festivalen för dig. Vi som älskar 90-talet tar dig tillbaka i tiden med artister som Markoolio, Scooter, E-type, Dr Alban och Da Buzz.
Läs mer om Vi som älskar 90-talet >>

Gröna Lund konserter
Gröna Lund har minst sagt grymma bokningar i år så det är värt att köpa det gröna kortet. Med start i Maj och avslut i September så ser du artister som Petter, Macklemore, Tove Lo, Queens of the Stone Age, The Offspring, Billy Idol och Mando Diao hela sommaren.
Läs mer om konserterna på Gröna Lund >>

Läs även:
Stockholms bästa brunch
Sportbarer i Stockholm

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular