fredag, juni 2, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaFesttips | enkla tips som gör kvällen oförglömlig

Festtips | enkla tips som gör kvällen oförglömlig

Detta inlägg är sponsrat av slushmaskin.se

6 Festtips för oförglömlig kväll

Ska du anordna en fest men känner att inspirationen inte är på topp. I detta inlägg har vi skrivit om några enkla festtips som kommer att göra kvällen oförglömlig!

Hyr en Slushmaskin

Alla gillar väl Slush? Och trots att det nu är regniga November går det att få till känslan av sommarfesten genom att helt enkelt bara hyra en slushmaskin. Finns det något bättre än en iskall slush att en varm sommardag? Det här kommer väcka sommarkänslorna hos alla och är en garanti för lyckad partystämning. Detta är ett festtips som kommer att uppskattas vare sig du anordnar barnkalas eller en eyes-wide-shut-temafest. OBS: går nog dock inte att få till en red-eye i slushmaskinen (är det ens någon som dricker det? ). Hyra slushmaskin i Stockholm gör du här.

Gästbok

Detta är alltid en hit och skapar per definition en oförglömligkväll, om du inte tappar bort boken det vill säga.

Kryptiska inbjudningar

Skapa mystik genom att ha en kryptisk inbjudning. Skriv bara plats och datum, ingen övrig information. Detta kräver dock att du bjuder på en extra ordinär tillställning annars blir det lätt antiklimax.

Få alla att klä ut sig till samma sak

Jag var på en fest en gång där det stod musiktema på inbjudan och att jag skulle vara Elvis och min sambo Dolly Parton. När jag kom till festen visade det sig att alla hade fått samma instruktioner, det skapade många garv.

Bjud på en show

Om du inte vill hyra in cirkusartister kanske du känner nån som har ett roligt partytrick, trolla, jonglera eller annars kan du ju bara ge någon en spexig maskeraddräkt som hen får gå runt med hela kvällen. Det brukar liva upp.

Tryck upp masker med ditt eget ansikte på

Fyller du år? Då är det klart att du ska stå i centrum. Ge ut dem vid ankomst och säg att de inte får ta av sig dem innan middagen. Oerhört roligt festtips som också kommer att ge många garv.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular