fredag, juni 2, 2023
HomeMat & DryckFridasvegobak är ny bloggare på Inspoguide!

Fridasvegobak är ny bloggare på Inspoguide!

Fridasvegobak är ny bloggare på Inspoguide!

Vi välkomnar Fridasvegobak som ny bloggare på Inspoguide! På Fridas blogg lovar vi att ni kommer få massa inspiration och framförallt fantastiskt goda veganska sötsaker och bakverk.

Hej Frida, välkommen till Inspoguide! Hur känns det att vara en i gänget?
Hej. Tack så mycket! Det känns väldigt inspirerande att blogga på Inspoguide tillsammans med flera andra influensers. Jag är väldigt glad och spänd inför framtiden här!

Berätta lite mer om dig själv?
När jag inte står i köket och skapar nya recept försöker jag vara en förebild och en bra mamma till min två söner samtidigt som vi är mitt inne i en större renovering av vår villa! Jag gillar att ha mycket att göra, kan man säga ?

Varför började du blogga?
Jag hade under en tid känt att jag inte fått utlopp för min kreativitet. Jag tog upp min passion för bakning igen och skrev ner recepten i en blogg.

Vad är det som gör din blogg så inspirerande?
Nytänkande! Många i samhället som väljer att övergå till en allt mer växtbaserad kost, inklusive mig själv, har fördomar om att man går miste om massa goda saker när man utesluter animaliska livsmedel, men med lite fantasi och nytänkande behöver det inte vara så! I min blogg hittar man massor av goda, enkla recept på växtbaserade bakverk som vem som helst kommer älska!

Hur kommer det sig att du bakar veganskt?
Jag själv har valt att äta en till största delen vegansk kost vilket har gjort det självklart att också baka vego. När jag startade hade jag ingen aning om att det fanns en så stor efterfrågan på just enkla, goda, veganska bakverk!

Har du haft planer på att vara med i något tv-program så som ”Hela Sverige bakar”?
Hmm, jag har inte tänkt i dom banorna. Vi får låta framtiden avgöra huruvida jag ska synas i tv-rutan eller inte ?

Varför ska man läsa just din blogg?
Man ska läsa min blogg för att ta del av riktigt goda recept på allt från klassiska kakor, till godis, till moderna tolkningar av bakverk. Man hittar recept till frukosten, till kalaset eller kanske till fredagsfikat på jobbet. Jag ser ingen anledning till att inte baka något gott idag!

Sist men inte minst – vilka är dina tre favoritrecept som man hittar på bloggen?
Mina absoluta favoriter bland mina recept är:

ChokladbullarLänk till receptet >>

VaniljrutorLänk till receptet >>

Biskvier med vit choklad och limeLänk till receptet >>

Läs Fridas blogg på Inspoguide >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular