Tips

Materiell kärlek – min rosa assiett

Inlägget innehåller annonslänk från indiska.com

Är det något jag är förälskad i så är det porslin. Jag älskar att använda vackra skålar, assietter, muggar och fat när jag fotar och även när jag själva äter. Det är faktiskt inte bara för syns skull, jag använder dagligen vackert porslin att lägga min mat på och i. Det är viktigt för en trevlig upplevelse under måltiden.

Ni är så många som undrar var min rosa assiett, som ni ser i många av mina foton nu, är i från. Visst ser de exklusiv ut? Jag verkligen älskar den! Assietten är materiell verkligen kärlek på hög nivå. Kan ni tänka er att jag nästan fällde en tår när jag såg den inne på Indiska för en riktigt billig peng! Du hittar fatet HÄR!

Visst är assietten otroligt vacker?

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *