Smoothies

Smoothie med mango

Att starta dagen med en smoothie tycker jag känns fräscht och uppiggande. Min smoothie med mango är en favorit hos hela familjen eftersom den är lite söt, lagom mättande och fin i färgen. Mina barn sveper den i en klunk medan jag försöker njuta så länge den varar.

smoothie med mango
Smoothie med mango, 2 mellanstora glas

1 mogen banan

2 dl växtbaserad yoghurt (naturell)

100 gram frusen mango

1 krm äkta vaniljpulver

Saften från en halv apelsin

  1. Mixa alla ingredienser i en mixer och häll upp smoothien i två glas
  2. Dekorera med lite bär och nötter/frön

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *