Frukost

Varför är Spirulina bra?

Innehåller annonslänk

Jag har hittat min dunderkur för magen och hyn. Spirulina är min räddare i nöden. Bokstavligt talat.

Ätstörningen jag led av i många år satte inte bara mentala ärr utan även en del fysiska. Mina tarmar fungerar inte som de ska på grund av den hemska sjukdomen och jag lider av kronisk förstoppning.

Min hy har alltid varit oljig och jag har så länge jag kan minnas haft lätt för att få finnar och led under min tonår av acne både i ansiktet, på ryggen och bröstet. Det har inget med ätstörningarna att göra och när jag blev äldre försvann de värsta symptomen men problemet med “en blämma här och där” finns kvar. Som hos de flesta personer.

fördelar med spirulina

MEN spirulina har alltså hjälpt mig att förmildra dessa två, för mig, stora problem vilket jag är evigt tacksam för! Så, idag tänker jag dela ett enkelt recept på en smoothie att dricka för att få i sig denna superalg! Jag köper min spirulina HÄR

Smoothie med spirulina

1 mogen banan

Saften från en halv apelsin

50 gram ananas (färsk eller frusen)

2 dl växtbaserad naturell yoghurt

2 tsk spirulina (jag köper min spirulina HÄR)

  1. Mixa ihop alla ingredienser till en slät smoothie och häll upp i ett glas

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *