Desserter

Oreo cheesecake i glas

Jag bakar Oreo cheesecake i glas på Youtube

Oreo cheesecake i glas är en enkel, snabb och gudomligt god efterrätt som passar vid vilken middagsbjudning som helst. Eller varför inte göra det till helgmyset?

oreocheesecake

Följ mig på Instagram för mer inspiration till växtbaserad bakning. Tryck HÄR för att komma till min profil!

Oreo cheesecake i glas

2 paket Oreokakor (ca 300 gram)

150 gram vegansk färskost

1,5 dl växtbaserad vispgrädde

0,5 dl strösocker

Ev. färska hallon till garnering

  1. Dela Oreokakorna på mitten och separera fyllningen från själva kakan
  2. Krossa kexen i dubbla plastpåsar och ställ åt sidan
  3. Vispa ihop färskost, vispgrädde, strösocker och kakfyllningen till en fluffig smet
  4. Varva kakkross och cheesecakesmet i 4 glas och toppa eventuellt med färska hallon

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *