Tips

Veganska recept till påsk

Vet du vilka veganska recept du ska baka till påsk? Inte? Det vet jag! Att bjuda släkt och vänner på en vegansk dessert i påsk känns givet för mig eftersom de är så fantastiskt goda.

Jag ska faktiskt jobba som undersköterska under hela påskhelgen och ser fram emot att bjuda pensionärerna på goda bakverk och efterrätter. Dessutom ska vädret vara riktigt bra här på Öland så fikat kommer högst troligt intas i strålande sol på altanen! Hur ska ni fira påsk?

5 favoriter till påskfika eller dessert

Vegansk vit chokladpannacotta-paj med passionsgelé

Vegansk vit kladdkaka med jordgubbsmousse

vegansk vit kladdkaka

Vegansk chokladtårta med vit choklad- och mockakräm

chokladtårta mocka

Vegansk ananaspaj

vegansk ananaspaj

Vegansk marängtårta med mangocurd och färska bär

Dessutom kan jag tipsa om två riktigt goda röror att servera på påskbordet!

Mammas “smack” – min variant på mammas skagenröra

Gummröra – vegansk gubbröra

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *