Cookies

Cornflakes Choco bites

Innehåller annonslänkar

Cornflakes Choco bites är så otroligt goda och dessutom mycket enkla att baka! Bakverk utan ugn är så kul att baka eftersom risken att misslyckas är minimal! Resultatet blir nästan alltid helt perfekt. Som dessa godingar.

Följ mig på Instagram för mer tips, trix och inspiration kring växtbaserad bakning. Klicka HÄR för att komma till min profil!

Prenumerera på min Youtubekanal för att se mer av min bakning, mitt liv och massa smått och gott. Klicka HÄR för att komma till man kanal!

Cornflakes choco bites

7 dl cornflakes

2 dl kokosflingor

1 dl ljus sirap

2 dl jordnötssmör

150 gram mörk choklad

  1. Blanda cornflakes, kokosflingor, sirap och jordnötssmör i en bunke
  2. Smält chokladen och blanda i den i bunken tillsammans med de andra ingredienserna
  3. Tryck ut degen i 9 stycken formar (jag har använt DEN HÄR silikonformen)
  4. Placera formen i kylen
Chokladtryffel med jordnötssmör

150 gram växtbaserad grädde

150 gram mörk choklad

2-3 msk jordnötssmör

Flingsalt till topping

  1. Koka upp grädden i en kastrull och dra av den från plattan
  2. Bryt i chokladen och rör om tills den smält
  3. Fyll upp formarna med chokladtryffel
  4. Ringla i lite jordnötssmör i varje form
  5. Ställ in formen i kylen igen och låt sina cornflakes choco bites sätt sig ordentligt

cornflakes choco bites

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *