Desserter

Enkel vegansk dessert

Det här är en enkel vegansk dessert som innehåller smulad kaka, vispad grädde och färska bär. På bara TRE ingredienser får man alltså en underbart god dessert! Hur bra?

Jag bakar desserten på Youtube, prenumerera gärna på min kanal!

Enkel vegansk dessert
Du behöver (2 glas)

4 skurna bitar kaka (tigerkaka, sockerkaka, brownie)

2 dl växbaserad vispgrädde (vispad)

150 gram färska bär

  1. Vara kaka, grädde och bär i varje glas tills du får den mängd du önskar

enkel vegansk dessert

Hej! Vad roligt att du hittat till min bakblogg! Jag som driver den här bloggen heter Frida Svanberg, en 24-årig tvåbarnsmamma bosatt på Sveriges vackraste ö, Öland. Här inne delar jag med mig av min passion för bakning. Jag delar 100% växtbaserade recept som passar veganer, mjölkproteinallergiker, äggallergiker eller dig som bara vill testa något nytt och väldigt gott! Vill du få kontakt med mig? Mail: fridasvegobak@outlook.com Instagram: fridasvegobak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *