onsdag, juni 7, 2023
HomeTips & TricksFyra riktigt bra ettårspresenter

Fyra riktigt bra ettårspresenter

Fyra riktigt bra ettårspresenter

Detta inlägg är sponsrat av babyworld.se

Vad ska man köpa till en ettåring

Att köpa presenter till en ettåring kan vara superlätt men det kan också vara supersvårt. Hur höga krav har en ettåring? Generellt så har en ettåring dålig uppfattning om någonting utan de går mer på känsla. Därför måste du först fråga dig:

Ska presenten vara till ettåringen direkt. Det vill säga något som hen kan leka med. Eller ska presenten vara något som ska sparas in i framtiden? I det här inlägget tipsar vi om fyra presenter som kan användas direkt och som är till för att lekas med. Alla dessa presenter går att köpa på babyworld.se:

Babblarna

Babblarna är en garanterad hit för varje bebis. Visste ni att babblarna är framtagna i ett labb där forskare har spenderat decennier på att komma fram till det ultimata barnprogrammet. Detta senare är inte sant men att babblarna är en garanterad hit, det kan ni skriva under på.

Jellycat

Jellycat är ett fantastiskt leksaksmärke som gör mjuka presenter åt småbarn. Spana in deras sortiment på babyworld, du kommer att älska det.

Rubens barn

Rubens barn gör dockor i alla storlekar och variationer. Om du ska köpa en dock är detta ett riktigt hett tips.

Babybjorn

Kan babybjorn vara det ultimata sättet att bära ett barn? Visste ni att babybjörn bara var ett litet svenskt märke som fullkomligt exploderade när Madonna bestämde sig för att helt oannonserat använda en av deras produkter på sitt albumomslag. Detta illustrerar verkligen vikten av influencer marknadsföring.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular