onsdag, september 27, 2023
HomeHälsaGavelo | Träningstights som framhäver rumpan

Gavelo | Träningstights som framhäver rumpan

Gavelo | Träningstights som framhäver rumpan

Inlägget innehåller reklamlänkar för Gavelo

Är du på jakt efter nya träningskläder? Varumärket Gavelo har fått in många snygga träningstights och toppar för dig som älskar att träna! Det som är extra bra med just dessa träningskläder är att de har snygg passform och framhäver rumpan på ett snyggt sätt. De är både stretchiga och squat proof vilket innebär att de funkar vid all typ av träning så länge du väljer rätt storlek för dig. (Jag är 167 cm och har storlek XS i tights och S i sporttopp och de sitter perfekt.)

Gavelo träningskläder

Gavelo är ett varumärke som började med kärlek och vänskap och fortsätter med kärlek och vänskap. Designteamet bakom Gavelo är inspirerat av bland annat Los Angeles och västkusten. Det är också viktigt att tänka på miljön och det gör Gavelo genom att alltid hitta miljövänliga lösningar vid produktion och transport. Till exempel så är en av Gavelos kompressions leggins gjorda av återvunna PET-flaskor.

Se alla produkter här >>

Här kommer några av Inspoguides favoriter:

Gavelo steamless träningskläder

Seamless Desert Storm Camo & Steamless Camo
De här snygga steamless tightsen är otroligt sköna! De är designade för att ge en perfekt passform och sitta skönt på kroppen. De har en ribbad hög midja, passar perfekt att använda tillsammans med den matchande sport-bhn. Sport-bhn har medium support med urtagbara inlägg. Smala band som ger ett snyggt mönster i ryggen. Bred ribbad kant. Flexibelt och stretchigt material. Välj mellan den beiga fräscha färgen eller härlig mörkgrön färg.

Sport BH (LÄNK) | Träningstights (LÄNK) 

Träningstights (LÄNK) | Sport-bh (LÄNK) 

Gavelo Steamless Black Tights
Ett säkert kort på gymmet, med Gavelos steamless black tights kommer du alltid känna dig säker på gymmet. Dessa har examt samma passform och funktioner som Desert Storm Camo och Camo seten. Normala i storleken. Ligger du mellan två storlekar skulle jag föreslå att du tar en storlek mindre då de töjer sig en aning men det beror helt på din kroppstyp.

Sport-bh (LÄNK) | Träningstights (LÄNK)

Gavelo POP Black
Älskar det här snygga tränings setet! Här har vi en träningstopp med inbyggd sport-BH vilket är superskönt! 2-in-1. Stretchigt och bekvämt material och snygga band i ryggen. Träningstightsen POP Scrunch har som namnet säger en resår bak som drar ihop tyget i rumpan för att framhäva rumpan. Till skillnad från steamless seten så är dessa tillverkade i ett funktionsmaterial med en bomullskänsla. Ett tjockt tyg av högsta kvalité.

Träningslinne med sport-bh (LÄNK) | Träningstights (LÄNK)

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular