söndag, september 24, 2023
HomeOkategoriseradeGe barnen en magisk jul med tre enkla steg

Ge barnen en magisk jul med tre enkla steg

Ge barnen en magisk jul med tre enkla steg 

Denna artikeln innehåller annonserat innehåll för jul-troja.se

Julen är barnens högtid och det finns inget bättre än att ge dem massor av mysiga upplevelser under hela vintern. Att se deras ögon lysa upp av julens magi är guld värd och det ger barnen fantastiska minnen som de kommer att värdesätta under resten livet.

Det finns flera mysiga aktiviteter som man kan göra tillsammans med de små, men ibland behöver man lite inspiration för att komma igång.

I denna artikeln kan du få inspiration på hur du kan skapa en oförglömlig jul för barnen i ditt liv, oavsett om det är dina egna eller en släktings barn. Här kan du läsa om tre enkla aktiviteter som engagerar alla små tomtenissar i familjen.

Involvera barnen i traditionerna

Julen är en underbar tid för både barn och vuxna, men det kan vara olika saker som skapar julstämning hos alla. För vuxna är det lugn och ro, god mat, tid tillsammans och avslappnande mys. För barn är det magin, julpyssel, presenterna och all spänning kring julafton. Tricket är att kombinera dessa två världar.

Men en jultröja till barn kan du enkelt skapa mysig stämning samtidigt som barnen känner igen sig i sina favorit julfilm. Du kan även hitta jultröjor till kvinnor så att mamma och barn kan matcha ihop. Det är så gulligt och mysigt och ger möjlighet till väldigt juliga bilder.  

Julig högläsning för barnen innan läggdags

Alla älskar ju högläsning, oavsett hur gamla de är, men det är extra mysigt när du är liten och ihopkurad i en härlig filt. Att läsa högt för barnen under julen är ett underbart sätt att skapa en lugn och julig stämning.. Det finns flera klassiska berättelser som barn genom alla tider har älskat att höra. Du kanske har en egen favorit från barndomen som du vill läsa högt för dina barn?

För att skapa en mysig stund för dig och dina  barn kan ni laga en god och julig dryck och sätta er i ett skönt hörn i soffan med filtar. Plocka fram en härlig bok och dyk ner i sagornas värld.

Plocka fram det juliga porslinet under december

Barn älskar allt som har ett jultema och de kan inte få nog av det. I december kan du hitta nästan allt med ett jultema som t.ex. kuddar, gardiner, filtar och mycket, mycket mer. Det finns dock ett par saker som vi använder varje dag som kan piffas upp lite extra under julen och det är det vi använder vid matbordet. I många butiker kan du hitta tallrikar och koppar med mysiga julmotiv som är supergulliga att ta fram under julen.

För dig som förälder krävs det inte särskilt mycket, men för barnen är det jättemysigt. Alla vet ju att varm choklad smakar bäst i en julmugg och att lussebullar är godare på en jultallrik.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular