tisdag, september 26, 2023
HomeModeGuiden till den perfekta förlovningsringen

Guiden till den perfekta förlovningsringen

Guiden till den perfekta förlovningsringen

Detta inlägg är sponsrat av VANBRUUN

Att köpa förlovningsring är en stor grej. Även om du inte bryr dig så kan det kännas oerhört betydelsefullt för din partner. Därför ska du välja med omsorg. Här kommer åtta tips för dig som är på jakt efter en bröllopsring

  1. Formen är avgörande

Innan du ens börjar snegla på stenar ska du bestämma vilken form ringen ska ha. Det är A och O

  1. Detaljerna är det näst viktigaste

När du har bestämt ringens form kan du börja kika på detaljerna. En klassisk rund sten? Eller lite mer trendigt ovalformad? Att matcha ringens och stenens utformning är det viktigaste.

  1. Vem ska bära ringen

Ska du överraska din partner? Då måste du fråga vad hen har för stil? Ett bra tips är att kolla på de smycken som hen äger? Är det mest guld eller silver? Har hen mycket traditionella smycken? Detta är saker du kan ta i beaktan.

  1. Välj rätt metall

Platina är populärt eftersom det är hållbart men även en ren metall som är skonsam för dem med hudallergier. Om du väljer guld måste du fråga dig om du ska ha rosé, gult, vitt eller kanske till och med grönt guld? Förutom guld och platina kan man även välja palladium eller kanske en återvunnen metall med en mix av guld och platina? Jämför!

  1. Vad har du för budget?

Angående det här med tre månadslöner kan du stryka. Du ska hitta den bästa möjliga ringen utan att behöva skuldsätta dig. Ett supertips för dig som vill ha en större sten utan att behöva ruinera sig är att tänka brett. Stenen blir lättare men ser större ut om du har en större yta.

  1. Handla säkert

Du ska inte handla från någon snubbe du träffar på plattan. Kolla upp returrätt. Större återförsäljare är nästan alltid pålitliga. Kolla recensioner på nätet. Gör din research! Eller så kan du köpa den på Vanbruun som alltid går att lita på.

  1. Framförhållning

Det kan ta veckor från att du beställer en ring tills att den är klar. Därför måste du har framförhållning så att du inte står där på dagen med tomma händer. Minst sex veckor före dagen ska du beställa.

  1. Bevis

Du bör utkräva bevis på alla ringen värdefulla element. Bevis på vad det är för diamant. Bevis från designern. Var noggrann annars kan du få ångra dig.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular