fredag, juni 2, 2023
HomeHälsaHantera stress och oro med yoga och meditation

Hantera stress och oro med yoga och meditation

Hantera stress och oro med yoga och meditation

Inlägget är reklam för Yogia

I tider som dessa när många kanske känner sig extra oroliga eller stressade på grund av olika orsaker så kan man behöva hitta ett sett att slappna av och släppa alla tankar. Alla hanterar stress och oro på olika sätt, men det finns ett sätt för alla att varva ner och släppa tankarna för en stund. Något som kan vara värt att testa är meditationsövningar och yoga. Ordet yoga kan väcka skräck hos många som kanske förknippar det till något som är svårt och att man måste göra avancerade rörelser och ställningar. Man behöver inte vara vig för att klara av yoga, du kan hitta en variant som passar just dig. Detsamma när det kommer till meditation. Om du googlar runt eller kollar på youtube så ser du att det finns många olika varianter av både meditation och yoga som kan hjälpa dig att hantera dina tankar.

Yogakläder på nätet

Vare sig om du är nybörjare och intresserad av att testa yoga eller en riktig yogis som det kallas så kan det vara svårt att hitta de perfekta yogakläderna. På Yogia.se hittar du ett enormt utbud av yogakläder och en rad olika varumärken. Här kan du garanterat hitta något som passar just dig. På Yogia välkomnas du in i yogavärlden och hittar allt när det kommer till yogakläder, yogamattor, tillbehör, smycken och mycket mer.

Redaktionen på Inspoguide har valt ut några av våra favoritplagg från Yogia:

Kimono i linne

En bohemisk kimono i 100% linne, hur härlig är inte den här? Perfekt både till vardags, semestern eller meditationen. Yogia har ett stort utbud av härliga kimonos i alla dess former och färger.

kimono i linne yogia

Yogabyxor

Bekväma yogabyxor i ekologisk bomull. Sköna att ha dagligen eller till yogapasset för att lysa upp rummet med lite färg.

yogabyxor yogia

Sommarväska i 100% ekologiskt bomull

Hur snygg är inte den här somriga väskan? Passar fint som träningsväska, till stranden eller för att skina upp vardagen lite.

strandväska yogia

Hoppas ni hittar något ni gillar i det stora utbudet!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular