Härliga dofter 2019 | Sommardofter och klassiker

0
146
härliga sommardofter

Sponsrat inlägg av Parfymdirekt.se

Härliga sommardofter 2019| Parfymtips

Våren väntar runt hörnet och sommaren är snart här, därför är det dags att börja leta efter den perfekta sommardoften. Vi på Inspoguide ska hjälpa dig att hitta några favoriter bland alla härliga sommardofter. Då inlägget är i samarbete med Parfymdirekt.se så hittar du alla parfymer i inlägget i deras webbshop. Utöver parfymer har dom ett brett utbud av skönhetsprodukter från över 500 varumärken.

Innan vi börjar: Tänk på att parfym doftar olika på olika människor, vilket innebär att en doft kan vara fantastisk på din kompis men den kanske ger en helt annan doft på dig. Pröva därför parfymen innan du köper den så du inte blir besviken.

Klassiskt är bra men våga pröva annat också

Det är alltid bra att ha den klassiska doften hemma som passar precis alla tillfällen. För dig som gillar att testa nya dofter så tycker jag verkligen du ska våga dig på säsongens dofter också och gå på lite mer sommar, vår, höst och vinterdofter.

Tips på sommardofter:
härliga sommardofter

Abercrombie & Fitch – First Instict kommer passa varje tillfälle i sommar. En annan favorit är Gucci Bloom – Acqua di fiori, ja ni ser ju bara på förpackningen att det är en grön och fräsch doft. Sist men inte minst en mer ungdomlig doft från Jimmy Choo – Blossom.

Jobb och skola VS Middag och Fest

Har du på dig samma parfym på jobbet som du har på middagen med kompisarna? Tänk på vad du vill att doften ska förmedla när du har den på dig, då kanske det passar bättre med en vardagsparfym och en för lite mer festliga tillfällen? 

Tips på klassiska dofter:

klassiska dofter

Här har vi några riktiga klassiker! Chloe – Signature är som gjord för första dejten. Gucci Bamboo kommer du aldrig att tröttna på. Chanel – NO 5 är en doft som har funnits hur länge som helst, den bör ej glömmas bort då den har blivit en doftklassiker. Sist men inte minst har vi My Burberry som faktiskt har en värdig plats bland klassikerna då det är den perfekta doften för middagsdejten men också för festligare tillfällen.

Följ Parfymdirekt på facebook.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here