torsdag, juni 1, 2023
HomeModeHårvårdHårtrender 2018 - Allt om vårens styling, färger och frisyrer

Hårtrender 2018 – Allt om vårens styling, färger och frisyrer

Modevärldens trender förändras och det gör även hårtrenderna. Inspoguide tog en pratstund med Björn Axens ägare Johan Hellström som lärde oss mer om våren och sommarens stora hårtrender. Kanske är det dags för en riktig make over?

Hårtrender 2018

Naturlig fläta
Det är en naturlig fläta som gäller i vår, om den blir för fin så bör du borsta och dra sönder den lite så den ser lite slarvig ut.

Page
Page-looken är här och har du inte vågat pröva frisyren än så är nu tillfälle att göra det.

Unika hårfärger
Något som är riktigt trendigt just nu är sköna rosa, grå och cherry pop färger som verkligen ger en unik look. Något som är extra trendigt är så kallade ”blouranche” som är en blandning mellan blond och orange. Denna trend är populär både hos killar och tjejer och man färgar gärna olika partier av håret.

Vill du istället ha en mindre extrem färg på håret är det askiga färger och mycket hemma färgningar som är med på listan över hårtrender 2018. Experimentera!

”Mess it up”
När det gäller styling så är det inga Hollywood-lockar som gäller i vår. Mess it up! Var nöjd med ditt hår som det är och förtydliga det du har istället.

”Beach waves”
Killar, beach waves populärt. Använd saltvattenspray för att få naturliga strandlockar så är du på trendlistan. Har du långt hår kan du också använda locktång och lite styling eller en lättare permanent.

Kort hår
Militärkort och välansat hår är också med på trendlistan.

Tyckte du om den här artikeln? Då kanske du borde läsa Amanda Franzens modetips inför hösten 2018 elelr varför inte besöka hennes inspoguideblogg! Eller varför inte spana in 2018 års hetaste badrumstrender eller kanske inspoguides tips om hur du skapar riktigt hotellkänsla i sovrummet. Du kanske undrar vart man äter hotellfrukost i stockholm eller vill ha tips på hur man skapar ett glansigt och fint hår?

Tusen Trädgårdar | Allt du behöver veta om tusen trädgårdar
Smart förvaring | fem oslagbara förvaringstips
Frukost i Stockholm | Inspoguides stora Frukostguide
Downtown Camper by Scandic | Spa i Stockholm | The Nest

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular