onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetHollywoodskin, Svensk effektiv hudvård med inspiration från Hollywood gör Beauty Week debut!

Hollywoodskin, Svensk effektiv hudvård med inspiration från Hollywood gör Beauty Week debut!

Detta är reklam för Stockholm Beauty Week, Stockholms roligaste skönhets- och livsstilsmässa på Musikaliska 13-15 Maj.

Hollywoodskin, Svensk effektiv hudvård med inspiration från Hollywood gör Beauty Week debut!

Linnea Jämtin, grundare av Hollywoodskin, vad är bakgrunden till märket?
Många lider av acne under sin tonår men det försvinner ju äldre man blir, för mig var det precis tvärtom! Jag heter Linnea och jag är grundaren av Hollywoodskin. När jag var 19 år började min hud spåra ur totalt. Jag hade stora bölder som täckte större delar av mitt ansikte, detta var fruktansvärt smärtsamt och mindre smickrande om jag uttrycker mig milt. Jag mådde så dåligt över detta och provade alla tänkbara hudvårdsprodukter, behandlingar etc. Inget fungerade. Jag var förkrossad och för att inte tala om alla pengar jag spenderat. Jag reste jag en hel del och befann mig vid tidpunkten i självaste Hollywood. Jag kom över några produkter, som tro det eller ej – faktiskt fungerade!

Jag var så glad, i så många hade jag kämpat med min hud och verkligen provat ALLT! Äntligen hade jag hittat något som faktiskt fungerade. Detta var något jag kände att jag måste dela med mig av, tanken slog mig att, kanske kunde jag ta med mig idén hem till Sverige? Skapa en egen hudvårdsserie för acne benägen hud som faktiskt fungerar och hjälpa andra som sitter i min gamla situation? Och där föddes Hollywoodskin.

Företagets startades 2014 med endast 5 produkter, samtliga framtagna för Acnebenägen hud. Sedan starten har det hänt jättemycket! Hollywoodskin har snabbt gått framåt och vi har arbetat med erfarna hudläkare och andra hudvårdsexperter för att skapa produkter för alla olika hudtyper. Många av våra produkter innehåller aktiva ingredienser med koncentrationer som är upp till 4 gånger starkare och många jämförbara märken.

Vi är stolta över att ha en ny, entusiastisk inställning till hudvård och att ge fantastiska lösningar på verkliga problem. Vi älskar de produkter som vi har skapat och att ta hand om våra kunder ännu mer. Vi går alltid den extra milen för att leverera bästa möjliga hudvårdsprodukter och vi kommer alltid att göra det. Effektivitet och överkomliga priser, levereras med sann passion – det är Hollywoodskin.

Serum från Hollywoodskin och Grundaren Linnea Jämtin i grön Glow Mask.

Linnea vilka är de hetaste trenderna från Hollywood och Hollywoodskin just nu?
– GLOW OBSESSION Star Light Under Eye Mask, GLOW OBSESSION Star Light Serum och RE-INVENTED Black Glitter Mask.

Vilka är dina egna favoriter?!
– Repairing Day Cream, RE-INVENTED Youth Secret Sheet Mask och STAR RESCUE Pore Strips.

Vad kan vi vänta oss på Beauty Week?
– Massor, jag ger tips kring min skin care routine. Våra populära masker kan provas på plats och vi har fina goodiebags – varmt välkomna till Hollywoodskin på beauty week 13-15 maj! Get your Hollywood skin on!

Läs mer om Stockholm Beauty Week >>
Läs mer om Hollywoodskin >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular