torsdag, juni 1, 2023
HomeTips & TricksFilm & MusikHöstens storfilmer 2019

Höstens storfilmer 2019

Hösten storfilmer 2019

Vad ska man göra när det är höst, regn och rusk? Bio är väl det självklara valet. Här kan ni läsa om höstens storfilmer:

Jokern – biopremiär 4 oktober

I veckan är det alltså premiär på filmen som alla pratar om. Joaquin Phoenix får den här gången stå i Heath Ledgers stora skor och Jared Letos något mindre. Den här gången är det 100% fokus på Jokern och vi får en närmare inblick i hur han blev den han blev. Tror att denna blir riktigt bra och enligt kritikerna kommer detta att bli en jackpot

The lighthouse – 18e oktober

Wilhelm Dafoe och Robert Pattinsson i ett drama som handlar om två fyrvaktare. Låter intressant, eller?

Ford vs Ferrari – 15e november

Äntligen en Hollywood racing rulle som inte är fast & furious serien. Filmen med Matt damon och Christian Bale i huvudrollerna är baserad på 1966 års Le Mans racet där företaget Ford designade en bil som skulle slå Ferrari racing teamets.

It’s a Beautiful Day in the Neighborhood – 22 November

Tom Hanks spelar Mr Fred Rogers, en älskad barn-TV-host som får en cynisk journalist att ändra sin pessimistiska världssyn. Låter som en klassisk feelgood Tom hanks rulle som förmodligen blir sevärd.

Star Wars episod IX – biopremiär 18e december

Börjar man inte bli lite trött på de här filmerna?  I alla fall, i jul kommer vi få en till Star Wars rulle och som vanligt har det inte släppts mycket detaljer kring filmen.

Cats – 20 e december

Really… i Jul kommer alltså CGI-film versionen av Cats? Det roliga med den här typen av storsatsningar är att även om det låter hemskt så läggs så pass mycket pengar i produktionen att det förmodligen kommer att vara gångbart för alla. Ska bli spännande att se resultatet.

Frost 2 – 25 december

Elsa och Olof är tillbaka. Har inte kunnat hitta så mycket information om handlingen men jag har hört ett (mycket overifierat) rykte om att det blir tema global uppvärmning där Olof kämpar för sitt liv och att Greta Thunberg kommer gästa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular