torsdag, juni 1, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaHur du ger bort det egendesignade klädesplagget

Hur du ger bort det egendesignade klädesplagget

Hur ska man ge bort ett egendesignat klädesplagg!

Detta inlägg är sponsrat av Netshirt.

Om du vill ge bort en personlig present så är ett hett tips att själv designa ett klädesplagg. I det här inlägget ger vi tips på hur du bäst rockar det egendesignade plagget!

Designa egna kläder hos Netshirt, På Black Friday får du 20% rabatt samt fri frakt på hela deras sortiment med rabattkoden BLACKFRIDAY. Erbjudandet gäller endast 24/11-2018.

Vilka intressen har personen som du ger bort presenten till?

Utgå ifrån personens intressen när du designar! Har hen hund? Då kan du ge bort en egendesignad reflexväst till hunden med dess namn. Är löpträning ett intresse? Då kan du ge bort en reflexväst med uppmaningen att personen ska hålla sig säker ute i spåret. Golfare? Då kan du ge bort en piké med texten ”Moderat-bandy”.

Välj en text som reflekterar er relation!

Ska du ge bort en tröja, väska eller jacka med en egen text på? Välj då en text som reflekterar er relation. Vilken jargong har ni? Har ni någon speciell internhumor? Det kan även vara en throwback till någon händelse som ni har delat. Välj något som kommer att få personen att skratta och tänka på dig varje gång hen bär plagget. Farsdag närmar ju sig och då kanske det är dags att påminna honom om att han inte är så händig som han tror sig vara.

Är ni ett gäng som ska ut och resa?

Är ni ett kompisgäng som planerar en resa tillsammans? Då kan ni dra en riktig klassiker och trycka upp tröjor med alla de där pubertala smeknamnen ni har på varandra, alltså typ ”Hinken”, ”Bävern” och ”Jägermaestro”. Eller förresten… gör inte detta, om ni inte vill få en drägg-charterstämpel? Skriv något originellt istället!

Photoshoppa en bild och tryck upp på en tröja!

Gillar din kompis att sjunga med i de där gamla G-unit låtarna? Då kan du ju Photoshoppa ihop en fin bild på honom med 50 Cent och sätta på hen lite schyssta guldtänder. Bemästrar du inte Photoshop? Då kan du göra det i Paint istället, det kommer att bli minst lika bra!

Välj en text som betyder något för er

Det kan vara en rad ur en låt-text, en dikt, ett citat ur en film eller ett referat ur en bok. Om jag hade gjort detta åt min bästa vän hade jag nog snott något ur boken Bilbo, han gillar den! Eller kanske en kärleksförklaring?

Men kom ihåg! Det är bara du som sätter gränsen för kreativiteten för det egendesignade plagget!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular