fredag, juni 2, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaHur du sparar pengar med ett kreditkort?

Hur du sparar pengar med ett kreditkort?

Hur du sparar pengar med ett kreditkort?

Det här inlägget är sponsrat av Kortio som hjälper kunder att hitta rätt på kreditmarknaden. Kortio kan hjälpa dig att förmedla din kortansökan till rätt bank eller kreditinstitut eller hjälpa dig att jämföra lån.

Varför ska man använda sig av kreditkort egentligen?

Det är en fråga som man kan ställa sig. Många tror att kreditkort bara är till för lyxfällan deltagare och för de som gillar att spendera över sina tillgångar. Sanningen är däremot att ett kreditkort faktiskt kan vara grunden i en stabil ekonomi och faktiskt hjälpa dig att spara tusenlappar varje månad.

Hur går då detta till?

Grunden i att hitta rätt kreditkort är att fråga dig vad som är viktigt för dig

Många som skaffar ett kreditkort lockas oftast av diverse bonusar men även reseförsäkringar. Beroende på hur dina vanor och livssituation ser ut kommer du att kunna spara olika mycket beroende på vilket kort du väljer. Handlar du mycket på internet? Reser du ofta? Detta är frågor som du borde fråga dig innan du skaffar ett kreditkort.

Kreditkortbonus?

Vad det kommer till bonusar är det vanligaste att man antingen får förmåner i form av direkta avdrag på köp, vissa kreditkort har till exempel förmånliga avtal med många e-handlare. Andra kreditkort riktar sig till dig som bilägare och kan erbjuda mängder av rabatter på drivmedel. Det är även vanligt att kreditkort erbjuder pengar direkt tillbaka, så kallad cash back bonus.

Hitta ett kreditkort som är anpassat efter just dig!

Med ett kreditkort kan du få så mycket som 60 dagars räntefri kredit och om du väljer rätt kan du till och med slippa årsavgifter. Detta innebär alltså att du kan låna pengar helt utan kostnad i 60 dagar. Betalar du dina räkningar i tid har du alltså inget att förlora, du kan äta kakan och behålla den med. Behöver du en guide i kreditkortdjungeln kan du använda dig av Kortio. Kom ihåg bara ihåg att spendera inom ramen för din ekonomi:)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular