fredag, juni 2, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaHur ger man bort en ”vuxen” present

Hur ger man bort en ”vuxen” present

Detta inlägg är sponsrat av vuxen.se

Hur ger du bort en ”snuskig” Julklapp?

Oj, nu är det bara en vecka tills julen sätter igång på allvar och som vanligt börjar julklappstressen göra sig påmind. Pappa är ju enkel(slips), mamma är ju ännu enklare (doftljus, eller något annat skräp) men till sin partner vill man ju ge en julklapp som verkligen berör. Den här julen tycker jag inte du ska gå den enkla vägen och bara köpa ett dyrt smycke utan jag tycker det är dags att ni tar ert förhållande till nästa nivå. Jag pratar ju då självklart om att ni ska spicea upp ert sexliv. Att köpa något sensuellt till sin partner är en julklapp som alla borde ge bort, i alla fall en gång. Men det krävs också att du gör det på rätt sätt. Därför har vi samlat alla proffsens tips på hur du ger bort en sensuell julklapp.

Om du har siktet på att ge en sensuell julklapp till din partner borde du spana vuxenleksaker, där hittar du alla vuxenpresenter som nämns i detta inlägg. Oroa dig inte! Du kommer inte få hem en röd låda där det står DILDO, utan allt kommer skötas diskret? Med rabattkoden ”julklapp15” får du 15% på hela deras sortiment till den 18/2.

En vuxen-julklapp ska vara en present till din partner och inte till dig själv!

Att köpa sexiga underkläder till sin flickvän/pojkvän kan slå helt fel. Att köpa ett raffset som present kan vara helt taktlöst om du gör det på fel sätt. En generell tumregel är att du ska ge bort en sensuell upplevelse till din partner, inte tvärt om. En klassiker är ju att slå band på dig själv, gömma dig i garderoben i tre timmar och sen när din partner äntligen hittar dig valsar du ut sjungandes last Christmans.

Målet med presenten ska vara att utmana era gränser

Sex kanske inte är det enda som driver ett sunt förhållande men du kan vara ganska säker på att om ni inte är intima, då är ert förhållande i farozonen. En risk när man varit tillsammans ett tag är att man hamnar i en rutinmässig ritual och detta är en sak som kan leda till att man tappar intresset för varandra. Om det inte känns spännande längre finns det ju en risk att man söker spänning på annat håll. För att undvika detta krävs det att man då och då kan överraska sin partner med något helt oväntat. Vad skulle detta kunna vara då? Ja, det är ju bara du själv som sätter gränsen men massageolja, ätbara föremål, en piska eller handklovar är tips för dig som vill gå light. För dig som utmanar gränsen lite ytterligare kan du ju köpa en sex swing eller en gimp suit och leka pulp ficiton:P

Skäms inte!

Läser du det här inlägget och tänker att du skulle vilja ge bort en sensuell present men känner att du aldrig skulle klara av det? Då måste du bara göra det. Annars ljuger du för både dig själv och din partner. Denna typ av present kan vara genombrottet i eran relation. Lägger in en brasklapp om att du kanske inte ska börja med gimp suiten utan släppa fram din fantasier lite gradvis.

Penispasta.

Detta är vad jag önskar mig i julklapp. God Jul!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular