onsdag, september 27, 2023
HomeSkönhetIda Warg BUS före & efter | Extra dark och Ansikts BUS

Ida Warg BUS före & efter | Extra dark och Ansikts BUS

Ida Warg BUS före & efter | Extra dark mousse och ansiktskräm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Apotek Hjärtat

I den här artikeln så testar redaktören Jenny på Inspoguide Ida Warg BUS och delar före och efter bilder. Att få en naturlig bränna är något som många strävar efter, men det är en djungel att leta bland alla brun utan sol märken på marknaden. Ida Warg är ett varumärke som har blivit väldigt omtalat och uppmärksammat i sociala medier och därför ska det bli kul att se vad märket går för!

Ida Warg brun utan sol

Ida Warg BUS mousse extra dark

Den första nyheten från Ida Warg är Instant Self Tanning Mousse Extra Dark. Detta är en uppdaterad version av moussen i vit förpackning som är färgen medium. Denna ska alltså ge ett resultat på direkten och en mer intensiv bränna. Den är 100% vegansk och cruelty free och innehåller DHA vilket betyder att färgen utvecklas under 12 timmar.

För och nackdelar Mousse extra dark:

+ Min första upplevelse av produkten var att den doftade väldigt gott! Till skillnad från många andra brun utan sol så doftar den gott och man känner inte av den där efterdoften av brun utan sol. 
+ Den är lätt att applicera med Ida Warg handske på huden och man ser var man har applicerat då den ger färg på direkten.
+ Man behöver inte skölja av den, vilket gör att man kan ta på den på kvällen, gå och lägga sig och sedan gå direkt till jobbet utan att man ser fläckig ut. Det blir ett jämnt resultat även utan dusch.
+ Man får fin färg direkt efter man har applicerat och ännu bättre resultat efter några timmar. Den håller många dagar och ger en fin och naturlig färg på huden.
Den sjunker väldigt snabbt in i huden vilket gör att man måste vara snabb att applicera för att få ett jämnt resultat
Upplever att den blir lite fläckig när den “faller av”.

Före och efter Mousse Extra Dark

Ida Warg BUS Extra dark mousse

Ida warg instant tan dark

ida warg bus handske

Ida Warg BUS ansiktskräm dark

En annan nyhet är Ida Warg BUS ansiktskräm. Denna har funnits i en annan variant sedan tidigare men denna heter “dark” och ger en mer intensiv bränna direkt efter applicering. Även denna är 100% vegansk och innehåller DHA som gör att brännan utvecklas under 12 timmar efter applicering.

För och nackdelar ansiktskräm dark:

+ Doftar gott och man känner ingen inte den där jobbiga lukten av brun utan sol
+ Ger omedelbart färg i ansiktet direkt efter applicering
+ Man känner sig väldigt fräsch i ansiktet och får fin lyster
+ Lätt att applicera med händerna eller med en borste för jämt resultat
Upplevs inte så återfuktande i ansiktet och man kan inte applicera en annan kräm ovanpå för då bildas klumpar och man blir fläckig. (Iallafall inte några timmar efter applicering)
Upplever att man får ett lite fläckigt resultat i ansiktet om man enbart använder denna produkt så skulle nog inte ta på denna och sen direkt ge mig ut på stan utan vill helst skölja av den efter några timmar för ett jämnare resultat.

Jag ger båda produkterna bra betyg och skulle garanterat gå och köpa dessa igen när de tar slut då jag upplever att resultatet blir väldigt jämnt, naturligt och fint! Bra jobbat Ida Warg. 🙂

Du kanske också gillar:

Wet n Wild nyheter >>

Snygga läppar med Inika Organic >> 

 

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular