onsdag, september 27, 2023
HomeSkönhetIda Warg Shower Mousse & Handkräm

Ida Warg Shower Mousse & Handkräm

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar till Åhlens

Ida Warg Shower Mousse & Handkräm

Ida Warg Beauty har lanserat nyheter och denna gång är det Ida Warg Shower Mousse och Ida Warg Handkräm som tillkommit bland hudvårdsprodukterna. Varumärket är annars känt för sina brun utan sol produkter som blivit riktigt populära och det finns även hårvårdsprodukter sedan tidigare.

Du kan köpa produkterna på Åhlens >>

Ida Warg Shower Mousse 

Ida Warg Shower Mousse har lanserats i tre olika dofter och med olika egenskaper: Intense Nutrition, Vitalizing och Hydrating. 

Intense Nutrition (beige förpackning) är serien för dig som är extra torr och behöver mycket återfuktning. Med vitamin E som har en anti-inflammatorisk effekt, linneaextrakt som hjälper till att lugna huden och mjukgörande oljor från både havre, raps och sheasmör så är detta en riktig vitaminbomb för kroppen. Doftar gott av både vanilj, kokos och jasmin.

Vitalizing (rosa förpackning) är något för dig med trött och lite glåmig hud som behöver lyster. Innehåller bland annat kråkbärsextrakt och rapsolja som gör huden mjuk och skyddar huden. Doften är en bandning av exotiska frukter som ananas och persika men också mandel och vanilj.

Hydrating (grön förpackning) är för dig som är i stort behov av återfuktning. Innehåller bland annat hyaluronsyra och DayMoist CLR som verkar på djupet. Vad är då DayMoist CLR? Jo det är olika naturliga växtbaserade och aktiva ingredienser som hjälper till att öka koncentrationen av de naturliga fuktgivande faktorerna i huden vilket då bidrar till en mer återfuktad hud. Doftar fantastiskt gott av både aloe vera, persika och grönt äpple.

Alla tre produkter är först en gel som sedan omvandlas till ett skum vid kontakt med vatten. Priset ligger på 99:-.

Ida Warg Shower Mousse

Ida Warg Handkräm

Handkrämen finns idag i två varianter och då i Hydrating-serien och Intense Nutrition-Serien, de har samma egenskaper som shower moussen i samma serie. Ida Warg Intense Nutrition Handkräm är alltså för mycket torra och nariga händer och har ingredienser som sheasmör, havreolja och linneaextrakt. Samma ljuva doft av vanilj, kokos och jasmin.

Ida Warg Hydrating Handkräm är för dig som behöver mer fukt och hjälper till att ge dig mjuka händer. Innehåller samma ingredienser som shower moussen: hyaluronsyra och DayMoist CLR för att ge fukt på djupet. En riktigt härlig doft av aloe vera, persika och grönt äpple.

Priset ligger på 69 :-.

Ida Warg Handkräm

Du kanske också gillar:

Bästa ögonfransserumet och våra skönhetsfavoriter >>

Ida Warg BUS före & efter >>

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular