Nedräkning

Vardagen rullar på i en rasande fart, även utan häst. Just nu fylls den mest av tankar hur vi ska inreda lägenheten och nedräkning till inflyttning. 75 dagar kvar idag och aldrig har väl något känts så långt borta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, stämmer inte. Avskyr att vänta. Men vips så står vi väl där med nycklarna i handen och öppnar för första gången dörren till vår lägenhet. Men innan dess har jag några få dagar på mig att tömma min lägenhet och jag ska ju dessutom hinna bo hemma i mitt gamla rum hos mamma i två månader.

Fördelen med att inflyttningen dröjer lite är att vi hinner köpa på oss både möbler och inredning. Vi var i Stockholm i helgen och fyllde på med två set handdukar och sängkläder från Lexington. Samt nya bestick från Villeroy&Boch och en väldigt fin bok från Louis Vuitton. Snygg inredningsdetalj! Jag köpte även en ny väska från Louis Vuttion. Det blev en Keepall 45, som rymmer det mesta. Perfekt för mig som i vinter börjar dagpendla med buss mellan Karlstad och Karlskoga och tycker att 55 blir lite väl stor att konka med i kollektivtrafiken.

Det vi egentligen var i Stockholm för – kräftskiva i denna mysiga 1800-talsstuga på landet! Supertrevligt och mycket god mat!

Det visade sig att ingen mindre än Ems stod bara tio minuter från stugan, så jag var såklart tvungen att svänga förbi och säga hej. Tänk att det redan gått exakt ett år sedan jag lämnade honom till hans nya hem. Fina häst!

Vi avslutade helgen med ett besök på IKEA för att köpa ny soffa. Det blev en mörkgrå Söderhamn med divan och fotpall. Jag var fast besluten om att det skulle rymmas i min bil, hehe. Fick inse mig besegrad och haka på en kärra istället.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *