Stockholm

Åh, vilken mysig weekend vi haft i Stockholm! Johan fyllde 21 år och jag ville överraska honom med något roligt, så jag gav honom en present som innehöll en lapp med texten “packa väskan, imorgon åker vi!”.

Presenter som skulle öppnas exakta tider varje dag under helgen. Älskar att överraska!

Väl framme och incheckade på hotellet promenerade vid ned till Strandvägen och satte oss på Bistro Linné. Vi beställde in varsin drink med smak av bland annat mandarin. Minns inte namnet på den nu, men såå god. Köttbullarna var så där… men potatispurén! Alltså oh my!! Skulle kunna äta endast puré och gräddsås. Johan valde oxkind i rödvinssås som också smakade så bra! Roligt nog hade Mannerström bordet bredvid oss och beställde in samma rätt. Antar att om han säger att det är gott, då är det gott!

Tidig frukost på hotellet och vidare till nästa present…

Som var att köra Ferrari och Lamborghini. Vi båda älskar bilar och mest Johan, så det var väldigt roligt att ge honom! Jag stod kvar och väntade medan han körde. Ångrar lite nu att jag inte bokade in mig också. Men det var ju hans helg, haha!

Sedan tog vi vägen förbi Babas. Rekommenderas verkligen! Prisvärt och väldigt saftiga burgare med god ost! Osten är viktig.


Söndagskvällen började med drinkar på Strandvägen 1.

Följd av toast skagen på Vau De Ville.

Och efter det middag på Riche. Inte riktigt lika god puré här men desto godare köttbullar!

En kula Persika-sorbet som vi delade på till dessert.

Måndagen var vår sista dag och egentligen skulle vi hänga på Grönan, men vi struntade i det och kikade i butiker istället. Jag hade tänkt köpa en weekend bag från LV, men tråkigt nog var den helt slut. Likaså Johans parfym från LV så den fick han ställa sig i kö på. Otursam shoppingdag för oss!

Sista burgarna för helgen blev Jureskog. Kan inte bestämma mig för om jag gillade detta eller Babas mest. Kanske för att det var tryffel på denna…

På vägen hem stannade vi till vid Taxinge slott för att testa deras räkmacka. Gripsholm råkade vid också hamna vid. Fint! Mysig helg med min kärlek <3

1 213 kommentarer