Vår drömlägenhet

Förra veckan fick jag en idé om att flytta till Karlstad, klickade in på hemnet bara för att kika lite OCH där får jag syn på världens mysigaste och fräschaste etagevåning ute på Färjestad i Karlstad. Jag kände direkt att den bara MÅSTE vi ha, så jag skickade vidare länken till Johan som kände exakt samma sak. Några dagar var visning inbokad, min lägenhet såld och tom på alla mina möbler som också blivit sålda. Allt inom loppet av bara ett dygn. Men, jag hade inte köpt den nya läggan ännu.. mer än i mina drömmar. Hehe. Dock hade jag redan målat upp en bild av hur vi redan flyttat in, inrett och skulle ha en vardag i just den lägenheten. Någon annan fanns inte på världskartan och skulle vi inte få just den skulle jag nog aldrig komma över den förlusten.

Tre dagars intensiv budgivning och de mest nervösa dagarna i hela mitt liv senare ringde mäklaren upp och meddelade att jag faktiskt vunnit. Den lyckan!!! Tänk att jag ska bli sambo med min kärlek i vår drömlägenhet! <3

Hela lägenheten är nyrenoverad i toppskick med vitvaror av hög kvalitet, vinkyl, elektriska fönster, elektriska rullgardiner, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och det som gör den mest unik av allt – trappen upp till våning två med plats för sovrum och en stor walk in closet. Den här lägenheten har verkligen allt vi kan önska oss och potential att inreda otroligt fint. Så glad!! Inflyttning blir i början av december och eftersom jag “råkade” sälja min lägenhet lite väl snabbt får jag flytta hem till mamma fram till dess.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *