torsdag, juni 1, 2023
HomeInredningInredning 2020 | Trender och Inspiration

Inredning 2020 | Trender och Inspiration

Inredning 2020 | Trender och Inspiration

Inlägget är reklam för Fyndiq.se

Inredningstrender kommer och går men vissa trender kommer alltid att bestå. Att följa inredningstrender är något som många gör, men hur ska man tänka både hållbart och taktiskt vid val av inredning 2020 för att kunna använda produkterna under en livstid och inte bara under trendsäsongen? I den här artikeln kommer vi att tipsa om lite smarta saker att tänka på när det kommer till val av inredning 2020 och vi hoppas att du kommer att få massa inspiration!

Trä kommer alltid att vara trendigt
Den skandinaviska trenden med skandinaviska trädetaljer i hemmet är något som alltid kommer att gå hem och kommer aldrig att gå ur tiden. Ljusa trämaterial funkar med i stort sätt alla färger och ger den här härliga skandinaviska känslan i hemmet. Vita material tilsammans med trädetaljer är ju bara för snyggt!

Avskalat går alltid hem
Lugna och avskalade färger kommer alltid att vara trendigt så som beiga och vita toner. Dessa färger kan man gärna bryta av med de mer trendiga färgerna som varierar lite mer årligen. På så vis kan man (om man vill) följa de stora lite mer färgglada färgskalorna men man utgår från de lugnare färgerna.

Detaljerna gör hemmet
Det är de små detaljerna som gör hemmet. På marknadsplatsen Fyndiq hittar du tusentals produkter när det kommer till heminredning och detaljer. Utbudet uppdateras varje dag för att du ska kunna hitta det bästa från webbshoppar och butiker. Vi har hittat några favoriter på Fyndiq som vi tipsar om här nedanför. Hoppas du hittar något du gillar!

Drömfångare
En drömfångare är en vacker inredningsdetalj som också ska föra bort mardrömmar. 

 

Praktisk klädhängare
Hur praktisk är inte denna klädhängare? Med dessa kan du lätt få plats med mer än dubbelt så mycket kläder i garderoben. (Du får tacka oss sen!) 

Blå och vit kruka i tre storlekar
De här blå vita färgerna passar i stort sätt in i varje hem. Så snygga!

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular