onsdag, juni 7, 2023
HomeInredningInredning 2020 – Trendiga posters tavlor

Inredning 2020 – Trendiga posters tavlor

I partnerskap med Desenio

Inredning 2020 – Trendiga posters tavlor

Inredning ska inspirera och ge energi i hemmet, när du kommer hem från jobbet så ska du känna den där hemma känslan. Det har aldrig varit så viktigt att ha snyggt innehåll på väggarna som idag och år 2020 får vi se mer av allt! I den här artikeln får du läsa mer om vilka posters tavlor som kommer vara på tapeten under året och hur du ska placera dom på väggarna för snyggast resultat.

Alla posterstavlor i den här artikeln går att köpa hos Desenio.

Kända ansikten

Något som är och kommer fortsätta vara populärt under 2020 är att ha kända ansikten på väggarna. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Kate Moss, Bob Dylan, you name it! Försök hitta de där kända ansikten som kanske inte alla redan har utan leta efter de där lite mer unika bilderna. Var passar det att placera de kända ansiktena i hemmet? Varför inte i hallen, badrummet eller sovrummet?

Djur och djungel

Att ha djurposters och djungelposters hemma är något som kommit bli väldigt populärt och som fortsätter hålla i sig under nästa år. Lejon, leoparder, katter, elefanter, björnar. Hos Desenio så hittar du verkligen ALLT så du kommer garanterat hitta något som du gillar. Var passar det att placera djur och djungel i hemmet? Förslagsvis i vardagsrummet eller badrummet.

Motiverande quotes

Motiverande quote är alltid en bra idé hemma, detta vill du kanske bara ha en tavla av så det inte blir för mycket. Var ska man placera ett motiverande quote i hemmet? Förslagsvis i sovrummet eller köket, en plats där du behöver få lite extra energi!

Landskap och städer

Vilka världsdelar har du besökt? Vilka städer har lämnat ett extra avtryck? Placera dessa minnen på väggen. Hitta de städer och platser som du har besökt eller som du vill åka till.

Hur ska man placera posters tavlor?

Bredvid varandra

Att placera 3 tavlor bredvid varandra på en längre vägg kan bli snyggt, så länge tavlorna håller ungefär samma tema på bilderna.

Tavelvägg med olika storlekar

Bygg en hel tavelvägg med olika motiv i olika storlekar! Perfekt för dig som vill skapa något eget och unikt i hemmet, här kan du låta fantasin flöda!

Hoppas du hittar något fint till väggarna hemma!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular