onsdag, juni 7, 2023
HomeInredningInredningsprofilen Linda Wallgren är ny bloggare på Inspoguide

Inredningsprofilen Linda Wallgren är ny bloggare på Inspoguide

Vi välkomnar inredningsprofilen Linda Wallgren som ny bloggare hos oss på Inspoguide! Vi tog en pratstund med Linda för att ni ska få lära känna henne bättre. Ni får inte missa att läsa hennes inspirerande blogg.

Varmt välkommen till Inspoguide Linda! Hur känns det att börja blogga hos oss?
– Tack så hemskt mycket! =) Ska bli super kul att få blogga här! Känns helt FANTASTISKT!

Berätta lite om dig själv, vem är Linda Wallgren?
– Jag är 27 år och jobbar som influencer. Jag driver mitt eget bolag Interiorbylindawallgren och jag bor tillsammans med min sambo Daniel i vårt nyrenoverade funkishus på 300 kvadrat. Jag är en super sprallig och glad tjej och älskar att driva saker framåt. Men jag är också otroligt jordnära och älskar att hjälpa alla människor.

När blev du intresserad av inredning?
– Jag har alltid haft ett stort intresse när det gäller inredning och jag började redan som liten att styla i mitt rum och hemma hos mina föräldrar. Jag började även rita planritningar som ung och jag älskar det.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
– Min inredningsstil är otroligt elegant och lyxig men gärna med massa inslag av budget också så klart! Jag gillar att blanda naturmaterial så som marmor tillsammans med mässing och många härliga textiler. Det blir så fint och harmoniskt. Jag älskar också det mörka och tycker att det blir mer hemtrevligt. Jag föredrar att få in någon liten färg på ett bra sätt som gärna upprepar sig minst 2 gånger i rummet för att få en bra och fin röd tråd.

Du har lagt upp en del inlägg med steg för steg inredningstips, vad ska man tänka på när man ska inreda ett rum från scratch när man flyttar till en ny lägenhet/villa till exempel?
– Mina personliga tips när du inreder är att hitta din egen stil och touch på det. Använd dig av möbler som går ihop fint tillsammans och använd dig av stora mattor och mycket textiler. Takhängda gardiner ger verkligen rummet ett lyft. Och var inte rädd för att hänga 2 stycken skenor med en tunnare gardin längst in och en tjockare utanför, precis som på hotell!! Speglar är också något som gör att rummet känns mysigt och hemtrevligt. Jag personligen är mycket för grå/beige eller grå/grön färg på väggen för att få det lite extra mysigt och snyggt. Köp lite fina vaser och ljusstakar och placera ut dem lite här och där och använd dig av mycket växter då det förhöjer trevlighetskänslan enormt.

Hur kan man med några enkla medel göra en ”make over” av ett rum?
– En makeover behöver ju egentligen inte vara mer än lite färg på väggarna och kanske nya gardiner (takhängda såklart) och även lite nya kuddar och plädar i soffan. Sätt upp en spegel över soffan och släng in lite snygga kuddar i en fin och härlig färg tillsammans med en varm go pläd och en stor matta så har du fått ett helt nytt rum. En snygg taklampa gör också mycket och även belysningen överlag. Det behöver inte alls bli så dyrt. Både rusta, dollar store mm har massa fina saker till otroligt bra pris.

Vilka är dina bästa budgettips när det kommer till inredning?
– Mina absoluta budgettips är alla snygga saker på rusta, netto och dollar store. Dem får in massa fina saker som liknar dem trendigaste sakerna som är just nu och jag tycker det är så kul när alla kan ha råd.

Vilka är dina tre favorit inredningsdetaljer?
– Jag personligen älskar ju mässing, mörkare vaser, viskos mattor och sammet. Är oerhört mycket för speglar och alla snygga detaljer i mässing både på möbler och inredning. Svart marmor känns super fräscht och även table books är jag ett stort fan av.

Varför ska man följa din blogg?
– Följ gärna min blogg för att få tips om hur du inreder ett hem och hur du skapar den där röda tråden med både lyx och budget så att det passar alla. Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter genom livet och vad som gjort mig till den jag är idag. Jag kommer också att dela med mig av en hel del renoveringstips samt hur du stylar ett rum steg för steg. Men mest av allt så kommer jag att visa upp massa super KAP som är liknande det jag själv har i mitt hem idag. Jag hjälper er gärna också att inreda era hem samt svarar på massa frågor som jag kommer ställa på instagram och göra inlägg på bloggen med senare. Jag har min personliga stil och den har jag fått mycket cred för. Jag älskar det jag gör och jag älskar att kunna inspirera och hjälpa andra människor och det är just därför jag lägger ner hela min tid på detta och tycker att det är så kul. Jag hoppas och skulle bli jätte glad om ni ville följa mig och mitt liv som influencer och inredare.

Kram Linda

Följ Lindas blogg på Inspoguide >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular