onsdag, september 27, 2023
HomeInredningInspiration för uteplatsen | Frida Fahrman tipsar

Inspiration för uteplatsen | Frida Fahrman tipsar

Inspiration för uteplatsen | Frida Fahrman tipsar

Det är god tid att börja röja upp bland alla utemöbler i trädgården och på balkongen som har stått och dammat under hösten och vintern för nu är värmen snart här för att stanna. Inspoguide var på ett event på H&M Home tillsammans med Frida Fahrman för att ta del av en massa tips och inspiration för uteplatsen.

Oavsett om du ska köpa nya utemöbler eller behålla de gamla så kan man med några enkla knep förvandla uteplatsen till en helt annan plats än den du hade förra året. Det behöver inte kosta så mycket heller då det finns många bra budgetmärken som säljer riktigt snygga utemöbler, till exempel H&M Home, Zara Home och Rusta.

Inspiration för uteplatsen
Oavsett om du har en liten uteplats/balkong eller en större terrass så finns det mycket du kan göra för att förvandla utrymmet till något härligt. Så gör du för att skapa en mysig stämning utomhus enligt Frida Fahrman:

  • Placera ett gäng lyktor tillsammans med stora och små vaser och krukor för att ge ett maffigt och samlat intryck.
  • Mattor utomhus, gärna i naturliga material som tål regn, det kan göra otroligt mycket med en härlig matta!
  • Det kan vara bra att välja en stil i basen så att du sedan kan försöka hålla dig till den känslan, färgen och tonerna. Sen kan du välja ut några detaljer som sticker ut.
  • Placera växter på olika höjder och inte bara på marken. Experimentera med olika höjder som amplar och krukor på olika höga bord.
  • Mycket kuddar ger en mysig känsla! Man kan inte ha för många kuddar så bunkra upp med olika kuddar, mixa dynor och filtar i olika material och färger, fransar och naturmaterial tillsammans med någon färg som sticker ut lite.

Få mer inspiration på Fridas blogg >>

Du kanske också gillar:

Skapa en personlig almanacka för 2019

3 anledningar varför du ska köpa luftrenare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular