onsdag, september 27, 2023
HomeInredningInspiration till dig som inreder barnrummet

Inspiration till dig som inreder barnrummet

Detta inlägg är sponsrat av Pixers.

Inspiration till dig som inreder barnrummet

Är det barn på ingång? Ja, det är mycket som ska tänkas på men av alla dessa måsten så finns det ju en sak som bara är roligt. Det vill säga att inreda barnrummet! Det kan göras på tusen sätt men här har vi samlat knepen som gör det praktiskt, enkelt och framförallt snyggt! Dessa tips gäller både för dig med spädbarn men även lite längre upp i åldrarna.

Att inreda barnummet…

1. Välj neutrala färger

Detta kan både ses som ett stil- och spartips. Väljer du neutrala färger kan de följa med längre upp i åldrarna och i ärlighetens namn, hur snyggt är det med ett knall gult rum? Önskar du ett färgglatt rum går det att få till på annat vis, till exempel genom inredningsdetaljer och dessutom lyser ofta alla dessa leksaker upp rummet i regnbågens alla färger.

2. Tänk personligt

En rolig grej som jag har sett i flera barnrum är att man har använt väggen till en tavla. Antingen målar man själv tillsammans med barnen eller så tar man in en konstnär som får måla något som representerar er som familj. Ett alternativ är att ni använder någon snygg fototapet eller sätter upp en väggdekor, fototapeten som syns på bilden hittade jag på Pixers. Där kan ni hitta allt vad det gäller posters, tavlor, fototapeter samt dekorer för att inreda barnrummet med.

3. Tänk på förvaringen

En lyckad barnrumsinredning stavas smart förvaring och det finns hundratals vägar att gå. Min favorit när det kommer till barnrummet är att kombinera sängkappor med lådor under sängen. Vånings-eller loftssäng är ett bra sätt att maximera lekytan och om man vill kan man ju till och med inreda ett skåp som en urmysig sängplats.

4.Köpa? Nej! Modifiera? Ja!

När du inreder barnrummet behöver du inte alls köpa nytt utan det är mycket roligare att modifiera existerande möbler. Ta den där gamla bokhyllan och måla den randig.

5. Tema!

Vad tycker ditt barn om? Utgå från detta och bygg ett tema därefter. Klassiker är djungel, cirkus eller rymden! Gör det dock enkelt att byta ut om ditt barn får för sig att ändra intresse?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular