onsdag, juni 7, 2023
HomeInredningInvigning av Mooni Showroom

Invigning av Mooni Showroom

Invigning av Mooni Showroom

Designvarumärket Mooni som gör kombinerade lampor och högtalare har öppnat sitt första showroom / butik i Stockholm. Dit kan man gå för att kolla närmare på deras produkter och även köpa direkt i butiken. Gatuadress: Scheelegatan 11. Vi var självklart på plats för att ta del av kvällen!

Invigningsfest med roliga happenings!

Det arrangerades en stor invigningsfest för att fira öppningen och det serverades bubbel och gott att äta. Lohilo bjöd gästerna på proteinbars i smaker av chocolate cake, white chocolate almond och caramel peanut och sina goda energidrycker. Kan varmt rekommendera nyheten Lohilo Paradise med smak av Kiwi! Det serverades även Kombicha smaksatt med matcha, ett unikt samarbete mellan Matcha Lab och Kombucheriet som går att köpa på bl.a Urban Deli.

Det doftade gott i lokalen av ljus från Petite lumière, handgjorda lyxiga ljus som idag finns i tre olika dofter: Belle Nuit, Paris Bloom och Velvet Tree, de går att köpa på deras hemsida. Scratch of Sweden var på plats med sina fina nagellack och nagelvårdsprodukter tillsammans med Gilda Skolan som målade gästernas naglar under kvällen.

En riktig toppenkväll med andra ord!

Petite lumiere ljus
Petite Lumieré såg till att det doftade gott under kvällen.
Lohilo dryck
Lohilo serverade god dryck under kvällen, här är deras unicorn dreams och nyheten Paradise.
lohilo proteinbar
Proteinbars från Lohilo serverades under kvällen.

gilda skolan
Scratch of Swedens nagellack tillsammans med elever från Gilda Skolan som målade naglar.
nagellack scratch of sweden
Härliga nyanser från Scratch of Sweden.

kombicha matcha
Kombucha från Kombicha i samarbete med Matcha Lab som serverades under kvällen.

Kombinerat ljud och ljus från Mooni

Mooni gör kombinerade designlampor och högtalare som skapar en unik stämning i hemmet. Med olika designer och olika ljuslägen så kan alla hitta en favorit. Välj bland tio olika färger för att hitta rätt stämningshöjande färg till miljön du vill skapa till middag, fest, vardag eller barnrum. Det finns även fyra olika ljuslägen som kan gå i takt med musiken eller lugnare tempo. Alla produkter är trådlösa och går att ta med sig utomhus på sommaren, perfekt för stranden eller picknicken för att skapa en härlig stämning! Läs mer på Mooni.com/sv eller besök deras showroom på Scheelegatan 11.

Mooni Butik, Scheelegatan 11

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular