Hemma från Australien med ny energi!

IMG_8846

Nu är jag hemma i Sverige igen efter mitt stora äventyr i Australien! Tanken var ju att jag skulle ha bloggat därifrån men tyvärr räckte tiden inte till, datorn prioriterades helt enkelt inte 😉 Men nu när jag är hemma och inte har full rulle på livet hela tiden (haha) så tänkte jag börja igen! Har saknat det väldigt mycket och det känns skönt att vara hemma med ny energi!

Jag borde ta ett inlägg och berätta lite om vad jag har gjort där borta om intresse finns?

 

3 svar på ”Hemma från Australien med ny energi!”

  1. lars-Erik Persson skriver: Svara

    Jaa, vi är intresserade av bilder och historier, … så mycket du bara kan

  2. Ja jättegärna, funderar själv på att vara borta i Australien i ett år, vet bara inte vad jag skulle vilja göra där. Älskar dina bilder!

  3. Jag gillar den där bilden 🙂

Lämna ett svar