Tänk om din kärlek var olaglig?

IMG_0665 IMG_0666

Den här fina tvålen skickade Lush till mig förra veckan!

Lush och All out har under perioden 25 Juni till 5 Juli (idag!) haft en kampanj med syfte att samla in £250.000 som stöd till HBTQ-organisationer i världen. 825 Lushbutiker har uppmuntrat kunderna att fundera över hur det skulle kännas om deras kärlek var olaglig och i sociala medier använda #GayIsOk. Butikerna säljer den här guldiga tvålen som doftar så himla gott! Tyvärr är det ungefär 100 Lushbutiker runt om i världen som inte kommer kunna delta på grund av antigay-lagstiftning i sina länder – sjukt va!?

Visste du att:
– I 76 länder är det kriminellt att vara gay. I 10 länder kan det kosta dig livet.
– 2,8 miljarder människor lever i länder där “komma ut” innebär en risk att förlora sin familj, frihet, säkerhet och värdighet.

Engagera dig i kampanjen tillsammans med Lush och All Out för att avskaffa lagar som gör det kriminellt att vara homosexuell och stoppa diskriminering och våld mot HBTQ-personer. Människor ska själva få identifiera sitt kön utan att känna sig otrygga. #GayIsOk

Lämna ett svar